Je dag, week of maand bekijken

Bekijk wanneer je bezet of beschikbaar bent door je agenda te controleren.

Naar een specifieke dag gaan

1. Open de Google Agenda-app Agenda.
  2. Tik in de linkerbovenhoek op de naam van de maand. Bijvoorbeeld 'Januari' Pijl omlaag.
  3. Veeg naar links of rechts om naar andere maanden te gaan.
  4. Tik op een datum om afspraken op die dag te bekijken.

Terugkeren naar vandaag: tik in de rechterbovenhoek op 'Vandaag bekijken' Afspraak.

Kiezen hoeveel dagen je wilt weergeven

Wanneer je de Agenda-app opent, zie je een lijst met je aankomende afspraken. Je kunt de weergave wijzigen om je hele dag of meerdere dagen te bekijken.

1. Open de Google Agenda-app Agenda.
  2. Tik in de linkerbovenhoek op 'Menu' Menu.
  3. Kies een weergave, zoals Planning of Maand. Als je al je afspraken, doelen en herinneringen wilt bekijken in een lijst die is opgesplitst per dag, kies je Planning.

Je instellingen wijzigen

Bekijk meer informatie over hoe je de agenda-instellingen kunt wijzigen, waaronder de manier waarop je agenda eruitziet en op welke de dag je week begint.