Päivän, viikon tai kuukauden tarkasteleminen

Kalenterista näet, milloin olet varattu tai vapaa.

Tiettyyn päivään siirtyminen

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri.
  2. Kosketa vasemmassa yläkulmassa olevaa kuukauden nimeä. Valitse esimerkiksi tammikuu Alanuoli.
  3. Siirry muihin kuukausiin pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.
  4. Koskettamalla päivää voit tarkastella kyseisen päivän tapahtumia.

Palaaminen kuluvaan päivään: Valitse oikeasta ylänurkasta Näytä kuluva päivä Tapahtuma.

Tarkasteltavien päivien määrän valitseminen

Kun avaat Kalenteri-sovelluksen, näet luettelon tulevista tapahtumistasi. Näkymää vaihtamalla voit tarkastella koko päivää tai useita päiviä.

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri.
  2. Napauta vasemmassa ylänurkassa olevaa valikkoa Valikko.
  3. Valitse näkymä, kuten Aikataulu tai Kuukausi. Voit tarkastella päiväkohtaista luetteloa kaikista tapahtumistasi, tavoitteistasi ja muistutuksistasi valitsemalla Aikataulu.

Asetusten muuttaminen

Lue lisää kalenterin asetusten muokkaamisesta, kuten kalenterin ulkoasun muokkauksista ja viikon aloituspäivän vaihtamisesta.