Päivän, viikon tai kuukauden tarkasteleminen

Tarkista kalenterista, oletko varattu vai tavoitettavissa.

Tiettyyn päivään siirtyminen

1. Avaa Android-puhelimella Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri.
  2. Napauta vasemmalta kuukauden nimeä. Valitse esimerkiksi tammikuu Alanuoli.
  3. Siirry muihin kuukausiin pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.
  4. Koskettamalla päivää voit tarkastella kyseisen päivän tapahtumia.

Kuluvaan päivään palaaminen: Valitse oikeasta yläkulmasta Näytä kuluva päivä Tapahtuma.

Tarkasteltavien päivien määrän valitseminen

Kun avaat Kalenteri-sovelluksen, näet luettelon tulevista tapahtumistasi. Näkymää vaihtamalla voit tarkastella koko päivää tai useita päiviä.
  1. Avaa Android-puhelimella Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Valitse näkymä, kuten Aikataulu tai Kuukausi. Voit tarkastella päiväkohtaista luetteloa kaikista tapahtumistasi, tavoitteistasi ja muistutuksistasi valitsemalla Aikataulu.

Asetusten muuttaminen

Lue lisää kalenterin asetusten muuttamisesta, kuten kalenterin ulkoasun muokkaamisesta ja viikon aloituspäivän vaihtamisesta.