Se din dag, uge eller måned

Tjek din kalender for at finde ud af, hvornår du er optaget eller ledig.

Skift kalendervisning

Når du vælger en ny visning, er den din standardvisning, indtil du ændrer den.
  1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge en visning: Dag, Uge, MånedÅrTidsplan eller 4 dage.

Skift indstillinger for visning

Vælg, hvilken dag din kalenderuge starter, indstil en tilpasset visning, og brug en alternativ kalender.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og derefter Indstillinger.
  3. Klik på Valgmuligheder for visning ude til venstre.
  4. Vælg dine indstillinger. Ændringerne gemmes automatisk.
Vigtigt! Kalendere ved siden af hinanden fungerer ikke med uge- eller månedsvisningen i Google Kalender.

Naviger i din kalender

Du kan bladre mellem datoer på to måder:

• Brug pilene øverste til venstre i Kalender til at bladre mellem de seneste eller kommende datoer.
  • Brug den lille kalender øverst i venstre hjørne for at vælge en dato.

Klik på I dag øverst i venstre hjørne for at gå tilbage til dags dato.

Vis delte kalendere

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Ude til venstre skal du vælge, hvilke kalendere du vil se:
    • Mine kalendere: Kalendere ejet af dig.
    • Andre kalendere side om side i dagsvisning: Primære kalendere fra personer, du deler kalender med, lokaler eller gruppekalendere. Invitationer til at dele kalender skal accepteres automatisk.