Consultar el dia, la setmana o el mes

Consulta el calendari per saber quan estàs ocupat o disponible.

Anar a un dia concret

1. Al telèfon Android, obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca el nom del mes. Per exemple, gener Fletxa avall.
  3. Llisca cap a la dreta o cap a l'esquerra per consultar un altre mes.
  4. Toca una data per trobar-ne els esdeveniments.

Torna a l'actualitat: a l'extrem superior dret, toca Ves al dia d'avui Esdeveniment.

Triar quants dies es mostren

Quan obris l'aplicació Calendar, veuràs una llista dels esdeveniments futurs. Pots canviar de visualització per veure un dia sencer o diversos dies.

1. Al telèfon Android, obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A l'extrem superior esquerre, toca Menú Menú.
  3. Tria una visualització, com ara Agenda o Mes. Per veure una llista de tots els esdeveniments o les tasques per dia, tria Agenda.

Canviar la configuració

Obtén informació sobre com pots canviar la configuració del calendari, per exemple, per modificar l'aspecte del calendari i el dia en què comença la setmana.