Consultar el dia, la setmana o el mes

Dóna una ullada al teu calendari per saber quan estàs ocupat o disponible.

Anar a un dia concret

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca el mes, com ara gener Fletxa avall.
  3. Llisca cap a la dreta o cap a l'esquerra per consultar un altre mes.
  4. Toca una data concreta per veure'n els esdeveniments.

Torna a l'actualitat: toca Mostra avui Esdeveniment a l'extrem superior dret.

Triar quants dies es mostren

Quan obris l'aplicació Calendar, es mostrarà una llista dels esdeveniments futurs. Pots canviar de visualització per veure un dia sencer o diversos dies. Segueix aquests passos:

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Toca Menú Menú a l'extrem superior esquerre.
  3. Tria una visualització, com ara Agenda o Mes. Per veure tots els esdeveniments, els objectius i els recordatoris en una llista desglossada per dia, tria Agenda.

Canviar la configuració

Obtén informació sobre com canviar la configuració del calendari, per exemple, per modificar l'aspecte del calendari i el dia en què comença la setmana.