Consultar el dia, la setmana o el mes

Consulta el calendari per saber quan estàs ocupat o disponible.

Canviar la visualització del calendari

Després de triar una visualització nova, es converteix en la teva opció predeterminada fins que la canviïs.
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, tria una visualització: Dia, Setmana, Mes, Any, Agenda o 4 dies.

Canviar la configuració de visualització

Tria en quin dia comença la setmana al calendari, estableix una visualització personalitzada i utilitza un calendari alternatiu.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A l'extrem superior dret, fes clic a Configuració i, a continuació, Configuració.
  3. A l'esquerra, fes clic a Opcions de visualització.
  4. Tria la configuració que vulguis. Els canvis es desen automàticament.
Important: els calendaris en paral·lel no funcionaran per a les visualitzacions de setmana o de mes a Google Calendar.

Navegar pel calendari

Hi ha dues maneres de moure's entre les dates:

• Fer servir les fletxes que hi ha a l'extrem superior esquerre de Calendar per moure's entre les dates recents del passat o del futur.
  • Fer servir el calendari petit que hi ha a l'extrem superior esquerre per seleccionar una data.

Per tornar a la data actual, fes clic a Avui, a l'extrem superior esquerre.

Mostrar els calendaris compartits

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A l'esquerra, tria quins calendaris vols mostrar:
    • Els meus calendaris: els calendaris de la teva propietat.
    • Altres calendaris a la visualització de dia paral·lela: calendaris principals de persones, sales o grups compartits. Els calendaris compartits han d'acceptar automàticament les invitacions.

Articles relacionats