Administrer fødselsdage i din kalender

Du kan holde styr på kommende fødselsdage ved hjælp af Google Kalender. Du kan skjule fødselsdage i din kalender eller ændre farven på fødselsdagsbegivenheder.

• Oplysningerne om fødselsdage synkroniseres med din kalender, når du tilføjer en person og inkluderer vedkommendes fødselsdag i Google Kontakter.
  • Du kan redigere eller fjerne fødselsdagsoplysninger om personen i appen Kontakter til Android eller Google Kontakter.
  • Hvis du vil have notifikationer om en bestemt fødselsdag, kan du oprette en gentaget begivenhed.
Tilføj eller rediger fødselsdage i Google Kontakter

Skjul alle fødselsdage i din kalender

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Fødselsdage i venstre side.

Tip! Kalendere med et tomt felt er allerede skjult i din kalender.

Skjul kalenderen Fødselsdage

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Find "Mine kalendere" i venstre side.
    • Klik på Mine kalendere for at udvide den.
  3. Hold markøren over "Fødselsdage".
  4. Klik på Valgmuligheder Mere og derefter Skjul på liste.

Skift farven på fødselsdage i din kalender

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Find "Mine kalendere" i venstre side.
    • Klik på Mine kalendere for at udvide den.
  3. Hold markøren over "Fødselsdage".
  4. Klik på Valgmuligheder Mere.
  5. Vælg en ny farve.