Gestionar els aniversaris del calendari

Pots utilitzar Google Calendar per fer un seguiment dels propers aniversaris. També pots amagar els aniversaris del calendari o canviar-ne el color.

• La informació de la data de naixement se sincronitza amb el calendari quan afegeixes una persona i inclou el seu aniversari a Contactes de Google.
  • Pots editar o suprimir la informació d'aniversari de la persona que vulguis a l'aplicació Contactes per a Android o a Contactes de Google.
  • Si vols rebre notificacions d'un aniversari concret, pots crear un esdeveniment recurrent.
Afegeix o edita aniversaris a Contactes de Google

Amagar tots els aniversaris d'un calendari

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A l'esquerra, desmarca Aniversaris.

Consell: els calendaris que tenen una casella buida ja s'han amagat al calendari.

Amagar el calendari Aniversaris

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A l'esquerra, ves a "Els meus calendaris".
    • Per desplegar la llista, fes clic a Els meus calendaris.
  3. Passa el cursor per sobre d'"Aniversaris".
  4. Fes clic a Opcions Més i, a continuació, Amaga de la llista.

Canviar el color dels aniversaris en un calendari

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A l'esquerra, ves a "Els meus calendaris".
    • Per desplegar la llista, fes clic a Els meus calendaris.
  3. Passa el cursor per sobre d'"Aniversaris".
  4. Fes clic a Opcions Més.
  5. Selecciona un altre color.