Ändra kalenderinställningarna

Det går att ändra din kalenders inställningar för vy, aviseringar och händelser.

Konfigurera din kalender

1. Öppna appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryck på Meny Menyföljt av Inställningar .
  3. Tryck på Allmänt för att ändra början av veckan, enhetens tidszon, standardvaraktighet för händelser och andra inställningar.
  4. Aktivera eller inaktivera illustrationer genom att trycka på reglaget Visa bakgrundsillustrationer.

Aktivera eller inaktivera mörkt läge

Viktigt! Mörkt läge är tillgängligt på iPhone och iPad på iOS 13.0 eller senare.

Om du vill använda Kalender i mörkt läge aktiverar du Mörkt läge från enhetens iPhone- eller iPad-inställningar. Läs om att ändra visningsinställningar för din iPhone eller iPad.

Lägga till eller sluta synkronisera konton

Du kan lägga till fler konton i Google Kalender eller sluta synkronisera Google Kalender med ditt Google-konto.

Lägg till ett konto
  1. Öppna appen Google Kalender på en iPhone eller iPad Kalender.
  2. Tryck på profilfotot uppe till höger.
  3. Tryck på Lägg till ytterligare ett konto.
  4. Logga in med din fullständiga e-postadress och ditt lösenord. Om du använder tvåstegsverifiering ska du verifiera enheten.
  5. Slutför inloggningsprocessen genom att följa anvisningarna på skärmen.
Sluta synkronisera ett konto
  1. Öppna appen Google Kalender på en iPhone eller iPad Kalender.
  2. Tryck på profilfotot uppe till höger.
  3. Tryck på Hantera konton på den här enheten.
  4. Stäng av ditt konto.
Ta bort ett konto
  1. Öppna appen Google Kalender på en iPhone eller iPad Kalender.
  2. Tryck på profilfotot uppe till höger.
  3. Tryck på Hantera konton på den här enheten och sedan Ta bort från den här enheten och sedan Ta bort.