Kalenterin asetusten muuttaminen

Voit muokata kalenterin näkymän, ilmoitusten ja tapahtumien asetuksia.

Kalenterin asetusten valitseminen

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Tee muutokset. Muutokset tallennetaan automaattisesti.

Kalenterin välien ja väriasetusten muuttaminen

Voit muokata sitä, miten kaukana toisistaan tapahtumat ja kalenteritiedot näytetään sivulla.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset ja sitten Määrä ja väri.
  3. Valitse Reagoi näyttöösi tai Tiivis. Tiivis-asetuksessa on kapeammat reunukset ja välit. Reagointitilassa Kalenteri valitsee tapahtumien tiheyden näytön koon perusteella.
  4. Voit vaihtaa väriasetuksen valitsemalla Moderni tai Perinteinen.