Canviar la configuració de Calendar

Pots canviar la configuració de la visualització, de les notificacions i dels esdeveniments del calendari.

Configurar un calendari

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració i, a continuació, Configuració.
  3. Fes els canvis que vulguis i es desaran automàticament.

Canviar l'espaiat i el conjunt de colors del calendari

Pots canviar quin espaiat hi ha a la pàgina entre els esdeveniments i la informació del calendari.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració i, a continuació, Densitat i color.
  3. Tria Responsiva a la pantalla o Compacta. Amb la densitat compacta, les vores i els espais són més estrets. Amb la responsiva, Calendar tria la densitat d'esdeveniments segons la mida de la pantalla.
  4. Per canviar de conjunt de colors, tria Modern o Clàssic.