Gestionar els esdeveniments de Gmail

A Google Calendar trobaràs els esdeveniments de Gmail vinculats a:

• Reserves de vols, trens i autobusos.
  • Reserves d'hotels i restaurants.
  • Esdeveniments que requereixen entrades, com ara pel·lícules o concerts.

Si vols que Gmail deixi de crear esdeveniments a Calendar o vols canviar-ne la visibilitat predeterminada, pots canviar la configuració de Calendar o suprimir l'esdeveniment concret.

Per aturar tots els esdeveniments creats per Gmail a Calendar, ves a la configuració de Gmail i desactiva Funcions intel·ligents i personalització.

Obtén més informació sobre els controls de les funcions intel·ligents i la personalització.

Important: la funció Esdeveniments de Gmail no està disponible per als tipus de comptes que s'indiquen a continuació.

• Comptes governamentals
  • Comptes de Google amb restriccions en la ubicació de dades
  • Comptes de Google que no tenen Gmail

Consultar i actualitzar esdeveniments

Consultar els detalls d'un esdeveniment

Quan obris el teu esdeveniment a Google Calendar des d'un navegador o des de l'aplicació Google Calendar, trobaràs informació com ara la ubicació de l'esdeveniment o el número de confirmació del vol. També trobaràs un enllaç per consultar el correu electrònic a partir del qual s'ha creat l'esdeveniment.

Si sincronitzes els esdeveniments amb una aplicació o amb un programa d'ordinador que no sigui Google Calendar, continuaràs podent consultar els esdeveniments de Gmail, però sense alguns detalls.

Actualitzacions als esdeveniments

Quan l'esdeveniment s'hagi afegit al calendari, s'anirà actualitzant amb informació nova. Per exemple, si reps un correu electrònic de confirmació sobre el canvi d'hora d'una reserva per sopar, l'hora també es canviarà a l'esdeveniment del calendari.

Consell: els canvis que facis només es podran veure al teu calendari.

Notificacions

Rebràs notificacions dels esdeveniments de Gmail segons la configuració de notificacions predeterminada que tinguis. Pots canviar la configuració de les notificacions d'un esdeveniment concret o bé la configuració predeterminada. Obtén més informació sobre les notificacions.

Notificacions de vols

Si has activat els resultats personals al dispositiu compatible amb l'Assistent, és possible que rebis la notificació "Hora de sortir". Això et permet saber quan has de sortir per arribar a l'aeroport a l'hora.Obtén més informació sobre la configuració de resultats personals en dispositius compatibles amb l'Assistent.

Suprimir esdeveniments de Gmail

Pots suprimir un esdeveniment concret del calendari o desactivar els esdeveniments creats automàticament per Gmail.

Suprimir un esdeveniment concret
  1. Obre Google Calendar Calendar.
  2. Fes clic a l'esdeveniment.
  3. Fes clic a Suprimeix Delete .
No mostrar els esdeveniments creats a Gmail

Si desactives l'opció de mostrar els esdeveniments de Gmail, s'amaguen al calendari tots els esdeveniments que crea Gmail. Si tornes a activar aquesta opció, es mostraran de nou tots els esdeveniments que creï Gmail.

1. Obre Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i, a continuació, Configuració.
  3. A "Esdeveniments de Gmail", desmarca la casella "Mostra al meu calendari els esdeveniments creats automàticament per Gmail".
  4. Al final de la pàgina, fes clic a Desa.

Consell: perquè Gmail no creï més esdeveniments, ves a la configuració de Gmail i desactiva Funcions intel·ligents i personalització.

Qui pot consultar els teus esdeveniments

De manera predeterminada, només tu pots consultar els esdeveniments que s'han afegit des de Gmail, encara que hagis compartit el calendari amb una altra persona. Això inclou els delegats que tinguin el permís "Fer canvis i gestionar la compartició", i els companys de feina o els col·legues que normalment puguin consultar els teus esdeveniments. Si comparteixes el calendari, disposaràs d'opcions per canviar qui pot consultar els teus esdeveniments de Gmail de manera predeterminada o un esdeveniment en concret.

Nota: qualsevol usuari que tingui un dispositiu en què hagis iniciat la sessió amb el teu Compte de Google podrà consultar els esdeveniments del teu calendari, inclosos els esdeveniments de Gmail.

Canviar la visibilitat predeterminada

Important: només tindràs aquesta opció si has compartit el teu calendari amb almenys una altra persona.

1. Obre Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuraciói, a continuació,Configuració.
  3. Al costat d'"Esdeveniments de Gmail", tria una opció de visibilitat. Se't preguntarà si vols aplicar aquesta opció de configuració de visibilitat només als esdeveniments nous o també als que ja tenies.
  4. Al final de la pàgina, fes clic a Desa.
Canviar la visibilitat d'un esdeveniment concret

Important: només tindràs aquesta opció si has compartit el teu calendari amb almenys una altra persona.

1. Obre Google Calendar.
  2. Obre l'esdeveniment.
  3. Al costat de "Visibilitat", tria una opció.
  4. Fes clic a Desa.
Opcions de visibilitat
  • Privat: només les persones a qui hagis donat accés per fer canvis al calendari podran consultar els detalls de l'esdeveniment. Les altres persones que puguin consultar el calendari, però que no hi puguin fer canvis, només veuran l'esdeveniment com a "Ocupat".
  • Valor predeterminat del calendari: les persones que tinguin accés als detalls dels esdeveniments del teu calendari predeterminat podran consultar el nom i l'hora de l'esdeveniment de Gmail. Només les persones que puguin fer canvis als teus esdeveniments podran consultar altres detalls del teu correu electrònic, com ara números de confirmació, números de telèfon o l'estat dels vols.
    Important: si comparteixes el calendari públicament i tries aquesta opció, l'esdeveniment de Gmail també el podrà veure tothom.
  • Públic: si comparteixes el calendari públicament, tothom que vegi el calendari podrà consultar l'esdeveniment. Aquesta opció només està disponible per a esdeveniments concrets, no com a opció de configuració predeterminada.

Si tens dubtes de com es comparteix el teu calendari, obtén més informació sobre la configuració de visibilitat.

Resoldre problemes

Els esdeveniments de Gmail no es mostren a Calendar

Hi ha diversos motius pels quals un esdeveniment de Gmail no es mostra a Calendar.

No ets el destinatari directe del correu electrònic

Els esdeveniments no es mostren si el correu electrònic corresponent:

• S'ha enviat a una llista de distribució.
  • Se t'ha enviat en còpia.
  • S'ha redirigit des d'una altra adreça electrònica.

El correu electrònic de confirmació no és d'una empresa d'un tipus determinat

Els esdeveniments només s'afegeixen si es troben en correus electrònics de confirmació d'empreses vinculades a:

• Reserves de vols, trens i autobusos.
  • Reserves d'hotels i restaurants.
  • Esdeveniments que requereixen entrades, com ara pel·lícules o concerts.

Has desactivat Funcions intel·ligents i personalització a Gmail

Per veure els esdeveniments de Gmail, has de seguir aquests passos:

Informar d'un problema

Quan es poden enviar suggeriments

• L'esdeveniment de Gmail no s'ha afegit. Abans d'informar del problema, comprova que el correu electrònic que has rebut sigui d'una empresa de reserves de vols, d'hotels o de restaurants, o bé d'esdeveniments que requereixen entrada.
  • L'esdeveniment contenia informació incorrecta o incompleta.
  • L'esdeveniment no et correspon. Per esbrinar de quin correu electrònic prové l'esdeveniment, obre l'esdeveniment i selecciona Mostra el correu original (a l'aplicació Google Calendar) o Obre l'URL (a l'ordinador).

Com es poden enviar suggeriments

Obtén informació sobre com pots informar de problemes amb esdeveniments de Gmail per explicar-nos el teu problema.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google