Sms-meldingen voor Google Agenda

Als je Google Agenda gebruikt via Google Apps for Work, Education of Government, kun je sms-meldingen voor je afspraken ontvangen.

Kosten van sms-meldingen

De Google Agenda-app brengt geen kosten aan je in rekening voor het verzenden van sms-meldingen. Je standaardkosten voor sms'jes zijn echter nog steeds van toepassing. Neem contact op met je serviceprovider voor vragen over de kosten voor sms'jes.

Sms-meldingen inschakelen

1. Open Google Agenda.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op het pictogram 'Instellingen' > Instellingen > Mobiele instellingen.
  3. Voeg je land en telefoonnummer toe.
  4. Klik op Verificatiecode verzenden.
  5. Als je de sms hebt ontvangen, geef je de ontvangen code op in het vak 'Verificatiecode'.
  6. Klik op Instellen voltooien.
  7. Kies welk soort meldingen je wilt ontvangen en wanneer.
  8. Klik op Opslaan onder aan de pagina.

Sms-meldingen uitschakelen

Meldingen voor alle agenda's uitschakelen
  1. Open Google Agenda.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op het pictogram 'Instellingen'  > Instellingen > Mobiele instellingen.
  3. Verwijder je telefoonnummer en verificatiecode.
  4. Klik op Opslaan onder aan de pagina.
Meldingen voor bepaalde agenda's uitschakelen
  1. Open Google Agenda.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op het pictogram 'Instellingen' > Instellingen > Agenda's.
  3. Klik op het tabblad Agenda's boven aan de pagina.
  4. Klik op Meldingen bewerken.
  5. Verwijder de vinkjes uit de gewenste selectievakjes in de kolom 'Sms'.
  6. Klik op Opslaan onder aan de pagina.
page author courtney

Courtney is Google Agenda-expert en auteur van deze Help-pagina. Kies een van de onderstaande opties om haar te laten weten wat je van deze pagina vindt.