Lägga till en Google-kalender på webbplatsen

Lägg till en interaktiv version av din kalender på din webbplats och lägg till knappar för webbplatsens besökare så att de kan spara din kalender.

Bädda in en kalender på webbplatsen

1. Öppna Google Kalender på en dator. Det går bara att få inbäddningskoden på datorn, inte i appen Google Kalender.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar följt av Inställningar längst upp till höger.
  3. Till vänster på skärmen klickar du på namnet på kalendern som du vill bädda in.
  4. Kopiera iFrame-koden som visas i avsnittet Integrera kalendern.
  5. Under inbäddningskoden klickar du på Anpassa.
  6. Välj alternativ och kopiera sedan HTML-koden som visased.

Den inbäddade kalendern visas endast för personer du delar den med. Tillåt att alla besökare får visa kalendern genom att göra den offentlig.

Tillåt att besökare sparar en kalenderhändelse

Det går att lägga till en Google Kalender-knapp på webbplatsen så att besökare snabbt kan spara din händelse i sina egna Google-kalendrar. Om du vill att vem som helst ska kunna spara din kalenderhändelse måste du göra din kalender offentlig.

1. Öppna Google Kalender på en dator. Det går endast att ändra kalenderns synlighet på en dator, inte i mobilappen.
  2. Skapa eller redigera en händelse i en offentlig kalender.
  3. Klicka på Fler åtgärder följt av Publicera händelse
  4. Kopiera HTML-koden som visas i fönstret Publicera händelse.
  5. Öppna webbplatsredigeraren och klistra sedan in den här koden där du vill visa händelseknappen.