Insluiten op je website

Ga als volgt te werk om je agenda in te sluiten op je website:

1. Klik in de agendalijst aan de linkerkant naast een agenda op de pijl-omlaag en selecteer Agenda-instellingen. (Je kunt ook op Instellingen onder aan de agendalijst klikken en vervolgens op de naam van de agenda klikken.)
  2. Kopieer de iframe-code die in het gedeelte Deze agenda insluiten wordt weergegeven.
  3. Plak deze code in je website om de agenda in te sluiten.
Als je wilt dat iedereen je agenda kan bekijken, moet je de agenda openbaar maken. Meer informatie

Als je je ingesloten agenda wilt aanpassen, klik je op de link Pas de kleur, de grootte en andere opties aan boven het iframe-veld om naar de Insluitbare Agenda-helper van Google te gaan. Selecteer zorgvuldig je opties in de Agenda-helper en plak de aangepaste iframe-code op je website.

Als je afspraken uit meerdere agenda's in dezelfde ingesloten agenda wilt weergeven, volg je bovenstaande instructies voor het openen van de Insluitbare Agenda-helper van Google. Vink vervolgens het selectievakje aan naast elke kalender die je wilt weergeven in het gedeelte Agenda's voor weergave. Houd er rekening mee dat de Weeragenda gegevens ophaalt op basis van je eigen instellingen. Informatie van deze agenda wordt daarom niet weergegeven wanneer deze is ingesloten op je website.

Opmerking: je kunt de hoeveelheid informatie die beschikbaar is op het adres voor je agenda wijzigen door te klikken op de link Instellingen voor delen in het gedeelte Adres voor agenda.