Google Kalenterin lisääminen verkkosivustolle

Voit lisätä kalenterisi interaktiivisen version verkkosivustollesi. Voit lisätä kalenteriin painikkeita, joilla verkkosivuston kävijät voivat tallentaa tapahtumia kalenteristasi.

Kalenterin upottaminen verkkosivustolle

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella. Voit pyytää verkkosivuston upottamiseen tarvittavan koodin tietokoneella, et Google Kalenteri ‑sovelluksella.
  2. Valitse oikeasta ylänurkasta Asetukset Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Klikkaa näytön vasemmasta reunasta upotettavan kalenterin nimeä.
  4. Kopioi Upota tämä kalenteri ‑osiossa näkyvä iframe-koodi.
  5. Klikkaa upotetun koodin alapuolelta Muokkaa.
  6. Valitse asetukset ja kopioi sitten näytöllä näkyvä HTML-koodi.

Upotetun kalenterin voivat nähdä vain ne, joille olet jakanut sen. Jos haluat, että kaikki kävijät voivat nähdä kalenterisi, tee siitä julkinen.

Kävijöiden mahdollisuus tallentaa kalenteritapahtuma

Voit lisätä verkkosivustolla olevaan Google Kalenteriin painikkeen, jolla verkkosivuston kävijät voivat nopeasti tallentaa tapahtuman omiin Google Kalentereihinsa. Jotta kaikki voivat tallentaa kalenteritapahtumasi, tee kalenterista julkinen.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella. Voit muokata kalenterin näkyvyysasetuksia vain tietokoneella, et mobiilisovelluksella.
  2. Valitse julkisesta kalenterista tapahtuman luominen tai muokkaaminen.
  3. Valitse Lisää toimintoja ja sitten Julkaise tapahtuma
  4. Kopioi Julkaise tapahtuma ‑ikkunassa näkyvä HTML-koodi.
  5. Avaa verkkosivuston muokkaustyökalu ja liitä koodi siihen kohtaan, jossa haluat painikkeen näkyvän.