Afegir un calendari de Google al lloc web

Pots afegir una versió interactiva del calendari al teu lloc web, així com botons perquè els visitants desin els esdeveniments del calendari.

Inserir un calendari al lloc web

1. Obre Google Calendar a l'ordinador. El codi que cal inserir al lloc web només es pot obtenir des d'un ordinador; no està disponible a l'aplicació Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i després Configuració.
  3. Al lateral esquerre de la pantalla, fes clic al nom del calendari que vulguis inserir.
  4. Copia el codi iframe que es mostra a la secció "Integra el calendari".
  5. A sota del codi d'inserció, fes clic a Personalitza.
  6. Tria les opcions que t'interessin i, després, copia el codi HTML que es mostra.

Només poden veure el calendari inserit les persones amb qui l'hagis compartit. Si vols permetre que tots els visitants el vegin, l'has de fer públic.

Permetre que els visitants del lloc web desin un esdeveniment del calendari

Pots afegir un botó de Google Calendar al lloc web perquè els visitants puguin desar ràpidament l'esdeveniment als seus calendaris de Google. Per permetre que tothom pugui desar l'esdeveniment del calendari, fes públic el calendari.

1. Obre Google Calendar a l'ordinador. L'únic dispositiu en què pots canviar la visibilitat del calendari és l'ordinador; no pots fer-ho a l'aplicació mòbil.
  2. En un calendari públic, crea o edita un esdeveniment.
  3. Fes clic a Més accions i després Publica l'esdeveniment.
  4. Copia el codi HTML que es facilita a la finestra "Publica l'esdeveniment".
  5. Obre l'editor del lloc web i, a continuació, enganxa aquest codi allà on vulguis que es mostri el botó de l'esdeveniment.