Skriva ut din kalender

Du kan skriva ut din Google-kalender med valfritt datumintervall.

1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Välj ett datumintervall genom att klicka på uppe till höger:
    • Dag
    • Vecka
    • Månad
    • År
    • Schema
    • 4 dagar
  3. Klicka på Inställningar Inställningarföljt av Skriv ut längst upp till höger.
  4. Ändra information som teckenstorlek eller färg på sidan Förhandsgranska utskrift.
    • Klicka på Skriv ut för att välja storleksalternativ.
  5. Klicka på Skriv ut.

Tips: När det finns plats visas även plats eller rum för händelser.

Ange avancerade utskriftsalternativ

Dölja dina kalendrar
  1. Klicka på namnet på de kalendrar du vill dölja under Mina kalendrar eller Andra kalendrar. De är dolda om rutan intill en kalender anges.
  2. Följ stegen överst på denna sida för att skriva ut.

Tips! Om du vill visa en kalender klickar du på den.

Passa in kalendern på en sida

Endast några dagar får plats på en sida. Så här får kalendern plats bättre:

Ändra till liggande eller stående läge

1. Klicka på Inställningar Inställningarföljt av Skriv ut längst upp till höger.
  2. På sidan Förhandsgranska utskrift klickar du på rullgardinsmenyn Rullgardinsmeny.
  3. Klicka på Liggande eller Stående.
  4. Klicka på Skriv ut.

Dölj helger

1. Klicka på Inställningar Inställningarföljt av Skriv ut längst upp till höger.
  2. Klicka på Visa helger under Visa alternativ.
  3. Klicka på Skriv ut.

Ändra teckenstorlek

1. Klicka på Inställningar Inställningarföljt av Skriv ut längst upp till höger.
  2. På sidan Förhandsgranska utskrift gör du teckensnittet mindre eller större.
  3. Klicka på Skriv ut.

Tips! Om du ändrar teckenstorleken ändras inte antalet dagar på en sida. Det kan göra att kalendern blir lättare att läsa.

Spara som PDF
  1. Följ stegen för att skriva ut kalendern.
  2. Klicka på Ändra under Destination i det sista fönstret med utskriftsalternativ.
  3. Klicka på Spara som PDF under Utskriftsdestinationer.
  4. Klicka på Spara.

Tips! Du hittar PDF-dokumentet på datorn genom att kontrollera datorns nedladdningar.

Skriv ut i färg
  1. Klicka på Inställningar Inställningar följt av Skriv ut uppe till höger.
  2. Klicka på Fullständig färg under Färg och stil.
  3. Klicka på Skriv ut.

Tips! Om Fullständig färg har valts visas OSA som:

• Svarade inte:genomskinlig ruta
  • Nej: genomskinlig ruta med den övergivna cirkeln
  • Ja: färgruta
  • Kanske: fullständig färg med ett frågetecken
Inkludera uppgifter om kalenderhändelse
  1. Kontrollera att kalendern visas i schemavy uppe till höger.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar följt av Skriv ut uppe till höger.
  3. Välj Skriv ut beskrivningar och klicka på Skriv ut ditt svar under Fler alternativ i dialogrutan för förhandsgranskning.
  4. Klicka på Skriv ut