Skriva ut din kalender

Du kan skriva ut din Google-kalender med valfritt datumintervall.

1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Klicka på Dag, Vecka, Månad, År, Schema eller 4 dagar för att välja vilket datumintervall som ska skrivas ut.
  3. Klicka på Inställningar Inställningarföljt av Skriv ut längst upp till höger.
  4. På sidan Förhandsgranska utskrift kan du ändra information som teckenstorlek och färginställningar.
  5. Klicka på Skriv ut. Då visas ett fönster med utskriftsalternativ.
  6. Klicka på Skriv ut längst upp till vänster.

Ange avancerade utskriftsalternativ

Dölja dina kalendrar
  1. Innan du skriver ut väljer du vilka kalendrar du vill dölja på vänster sida under Mina kalendrar eller Andra kalendrar.
  2. Klicka på namnet på varje kalender som du vill dölja. Den är dold om rutan bredvid den är tom.
  3. Följ stegen överst på denna sida för att skriva ut.

När du är klar kan du klicka på en kalender för att visa den igen.

Passa in kalendern på en sida

Endast några dagar får plats på en sida. Här får du några tips som gör det lättare att få plats med kalendern:

• Ändra till liggande eller stående läge: Klicka på rullgardinsmenyn Riktning Rullgardin på sidan Förhandsgranska utskrift.
  • Ändra till en annan vy: Om du inte behöver mycket detaljer växlar du till vyn Månad och ändrar datumintervallet på sidan Förhandsgranska utskrift.
  • Dölj helger: Du kan dölja helghändelser om du vill spara utrymme:
    1. Klicka på Inställningar Inställningarföljt av Inställningar längst upp till höger.
    2. Klicka på Visa helger under Visa alternativ.
  • Ändra teckensnittstorlek: På sidan Förhandsgranska utskrift kan du göra teckensnittet större eller mindre. Den här åtgärden kommer inte att ändra antalet dagar du hittar på sidan, men det kan göra din kalender lättare att läsa.
Spara som PDF

Det går även att spara en kalenderkopia på datorn i PDF-format.

1. Följ stegen för att skriva ut kalendern.
  2. Klicka på Ändra under Destination i det sista fönstret med utskriftsalternativ.
  3. Klicka på Spara som PDF under Utskriftsdestinationer.
  4. Klicka på Spara längst upp till vänster.

Du hittar PDF-dokumentet på den plats där datorn sparar nedladdningar.