Je agenda afdrukken

If you ever need a paper copy of your calendar, you can print one by week, month, or any date range you choose.

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Dag, Week, Maand, Jaar, Schema, of 4 dagen om de periode te kiezen die moet worden afgedrukt.
  3. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingenen dan Afdrukken.
  4. Op de pagina 'Afdrukvoorbeeld' kun je details wijzigen, zoals de tekengrootte en kleurinstellingen.
  5. Klik op Afdrukken. Er wordt een venster met afdrukopties weergegeven.
  6. Klik linksboven op Afdrukken.

Set advanced printing options

Hide your calendars
  1. Voordat je afdrukt, kies je aan de linkerkant onder 'Mijn agenda's' of 'Andere agenda's' de agenda's die je wilt verbergen.
  2. Klik op de naam van elke agenda die je wilt verbergen. Je kunt zien dat de agenda is verborgen als er naast de agenda een contour van een vierkantje wordt weergegeven.
  3. Volg de stappen bovenaan deze pagina om af te drukken.

Zodra je klaar bent, kun je een verborgen agenda opnieuw weergeven door op de agenda te klikken.

Fit your calendar on a page

Er passen slechts enkele dagen op een pagina. Hier volgen een aantal tips waardoor je agenda mogelijk beter past:

• Schakel over naar de liggende of staande modus: Klik in de pagina 'Afdrukvoorbeeld' op het dropdownmenu Stand Dropdownmenu.
  • Schakel over naar een andere weergave: Als je niet veel details nodig hebt, schakel je over naar de maandweergave en wijzig je de periode op de pagina 'Afdrukvoorbeeld'.
  • Verberg weekenden: Je kunt ruimte besparen door afspraken in het weekend te verbergen:
    1. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingenen dan Instellingen.
    2. Klik bij 'Opties weergeven' op Weekenden weergeven.
  • Wijzig de lettergrootte: Je kunt op de pagina 'Afdrukvoorbeeld' het lettertype vergroten of verkleinen. Met deze actie wordt het aantal dagen dat je op de pagina ziet niet gewijzigd, maar kan je agenda wel overzichtelijker worden.
Save as a PDF

Je kunt ook een pdf-versie van je agenda opslaan op je computer.

1. Volg de stappen om je agenda af te drukken.
  2. Klik in het laatste venster met afdrukopties onder 'Bestemming' op Wijzigen.
  3. Klik onder 'Afdrukbestemmingen' op Opslaan als pdf.
  4. Klik linksboven op Opslaan.

Ga naar de locatie waar de computer downloads opslaat om je pdf te zoeken.