Je agenda afdrukken

Als je ooit een papieren exemplaar van je agenda nodig hebt, kun je je agenda per maand, per week of per gewenste periode afdrukken.

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik rechts bovenaan op Dag, Week, Maand, Jaar, Planning of 4 dagen om de periode te kiezen die moet worden afgedrukt.
  3. Klik in de rechterbovenhoek op Instellingen Instellingen en dan Afdrukken.
  4. Op de pagina 'Afdrukvoorbeeld' kun je details wijzigen, zoals de tekengrootte en de kleurinstellingen.
  5. Klik op Afdrukken. Er wordt een venster met afdrukopties weergegeven.
  6. Klik in de linkerbovenhoek op Afdrukken.

Geavanceerde afdrukopties instellen

Je agenda's verbergen

1. Voordat je afdrukt, zoek je aan de linkerkant onder 'Mijn agenda's' of 'Andere agenda's' de agenda's die je wilt verbergen.
  2. Klik op de naam van elke agenda die je wilt verbergen. Je kunt zien dat de agenda is verborgen wanneer er naast de agenda een contour van een vierkantje wordt weergegeven.
  3. Volg de bovenstaande stappen om af te drukken.

Zodra je klaar bent, kun je een verborgen agenda opnieuw weergeven door op de agenda te klikken.

Je agenda op de pagina laten passen

Er passen slechts enkele dagen op een pagina. Hier volgen een aantal tips waardoor je agenda mogelijk beter past:

• Schakel naar de liggende of staande modus: Klik op de pagina 'Afdrukvoorbeeld' op het menu 'Afdrukstand'.
  • Schakel naar een andere weergave: Als je niet veel details nodig hebt, schakel je naar de maandweergave en wijzig je de periode op de pagina 'Afdrukvoorbeeld'.
  • Verberg weekenden: Je kunt ruimte besparen door de afspraken in het weekend te verbergen.
  1. Klik in de rechterbovenhoek op Instellingen Instellingen en dan Instellingen.
  2. Klik in het gedeelte 'Opties weergeven' op Weekenden weergeven.
  • Wijzig de lettergrootte: Je kunt op de pagina 'Afdrukvoorbeeld' het lettertype vergroten of verkleinen. Met deze actie wordt het aantal dagen dat op de pagina wordt weergegeven niet gewijzigd, maar het kan je agenda wel overzichtelijker maken.

Opslaan als pdf

Je kunt ook een pdf-versie van je agenda opslaan op je computer.

1. Volg de stappen om je agenda af te drukken.
  2. Ga in het laatste venster met afdrukopties naar 'Bestemming' en klik op Wijzigen.
  3. Klik onder 'Afdrukbestemmingen' op Opslaan als pdf.
  4. Klik in de linkerbovenhoek op Opslaan.

Ga naar de locatie waar de computer downloads opslaat om je pdf te zoeken.