Je agenda afdrukken

Je kunt je Google-agenda voor elke gewenste periode afdrukken.

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik rechtsboven om een periode te selecteren:
    • Dag
    • Week
    • Maand
    • Jaar
    • Schema
    • 4 dagen
  3. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingenen dan Afdrukken.
  4. Pas op de pagina Afdrukvoorbeeld de details aan, zoals lettergrootte of kleur.
    • Klik op Afdrukken om formaatopties te selecteren.
  5. Klik op Afdrukken.

Tip: Als er ruimte beschikbaar is, worden de locaties of ruimten van afspraken ook getoond.

Geavanceerde afdrukopties instellen

Je agenda's verbergen
  1. Klik links onder 'Mijn agenda's' of 'Andere agenda's' op de naam van de agenda's die je wilt verbergen. Agenda's zijn verborgen als je naast de agenda een contour van een vierkantje ziet.
  2. Volg de stappen bovenaan deze pagina om af te drukken.

Tip: Klik op een agenda om deze zichtbaar te maken.

Je agenda op de pagina laten passen

Er passen slechts een paar dagen op een pagina. Zo laat je je agenda beter passen:

Overschakelen naar liggende of staande stand

1. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingenen dan Afdrukken.
  2. Klik op de pagina Afdrukvoorbeeld op het dropdownmenu Stand Dropdownpijl.
  3. Klik op Liggend of Staand.
  4. Klik op Afdrukken.

Weekenden verbergen

1. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingenen dan Afdrukken.
  2. Klik bij Weergaveopties op Weekenden weergeven.
  3. Klik op Afdrukken.

Lettergrootte wijzigen

1. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingenen dan Afdrukken.
  2. Maak op de pagina Afdrukvoorbeeld het lettertype kleiner of groter.
  3. Klik op Afdrukken.

Tip: Als je de lettergrootte wijzigt, verandert het aantal dagen op de pagina niet. Je agenda wordt hierdoor wel beter leesbaar.

Opslaan als pdf
  1. Volg de stappen om je agenda af te drukken.
  2. Klik in het laatste venster met afdrukopties onder Bestemming op Wijzigen.
  3. Klik onder Afdrukbestemmingen op Opslaan als pdf.
  4. Klik op Opslaan.

Tip: Bekijk de downloads van je computer om de pdf van je agenda te vinden.

In kleur afdrukken
  1. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen en dan Afdrukken.
  2. Klik onder Kleur en stijl op Kleur.
  3. Klik op Afdrukken.

Tip: Als Kleur is geselecteerd, worden reacties als volgt getoond:

• Niet gereageerd: transparant vak
  • Nee: transparant vak met doorgestreepte cirkel
  • Ja: gekleurd vak
  • Misschien: gekleurd vak met een vraagteken
Afspraakgegevens opnemen
  1. Check rechtsboven of je agenda in de planningsweergave staat.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen en dan Afdrukken.
  3. Selecteer in het dialoogvenster Afdrukvoorbeeld onder Meer opties de optie Beschrijvingen afdrukken en Je reactie afdrukken.
  4. Klik op Afdrukken.