Kalenterin tulostaminen

Jos tarvitset jostain syystä kalenteristasi paperiversion, voit tulostaa viikon, kuukauden tai minkä tahansa valitsemasi ajanjakson.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse tulostettava ajanjakso klikkaamalla oikeasta ylänurkasta Päivä, Viikko, Kuukausi, Vuosi, Aikataulu tai 4 päivää.
  3. Valitse oikeasta ylänurkasta Asetukset Asetukset ja sitten Tulosta.
  4. Tulostuksen esikatselusivulta voit muokata esimerkiksi kirjasinkokoa ja väriasetusta.
  5. Valitse Tulosta. Näytölle avautuu tulostusasetusten ikkuna.
  6. Valitse vasemmasta ylänurkasta Tulosta.

Tulostuksen lisäasetusten määrittäminen

Kalentereiden piilottaminen

1. Valitse ennen tulostusta vasemmalta Omat kalenterit‑ tai Muut kalenterit ‑kohdasta kalenterit, jotka haluat piilottaa.
  2. Klikkaa jokaisen piilotettavan kalenterin nimeä. Kalenteri on piilotettu, kun nimen vieressä olevassa neliössä on vain ääriviivat.
  3. Tulosta tämän sivun yläosassa olevien ohjeiden mukaisesti.

Kun olet valmis, saat kalenterin takaisin näkyviin klikkaamalla sitä.

Kalenterin sovittaminen sivulle

Vain osan päivistä voi sovittaa sivulle. Tässä on vinkkejä kalenterin sovittamiseen:

• Vaaka‑ tai pystysuuntaan vaihtaminen: Klikkaa tulostuksen esikatselusivulta Suunta-valikkoa.
  • Eri näkymään vaihtaminen:​Jos kaikkien tietojen ei tarvitse näkyä, valitse Kuukausi-näkymä ja muuta ajanjaksoa tulostuksen esikatselusta.
  • Viikonloppujen piilottaminen:​Voit säästää tilaa piilottamalla viikonlopputapahtumat seuraavasti:
  1. Klikkaa oikeasta ylänurkasta Asetukset Asetukset ja sitten Asetukset.
  2. Valitse Näkymäasetukset-osiosta Näytä viikonloput.
  • Kirjasinkoon vaihtaminen:​ Tulostuksen esikatselusivulta voit suurentaa tai pienentää kirjasinta. Toiminto ei muuta näytettävien päivien määrää, mutta kalenteria voi olla helpompi lukea.

PDF-tiedostona tallentaminen

Voit tallentaa kalenteristasi PDF-kopion tietokoneelle.

1. Noudata kalenterin tulostusohjeita.
  2. Valitse tulostusasetusten viimeisestä ikkunasta "Kohde" ja klikkaa Muuta.
  3. Valitse Tulostuskohteet-kohdasta Tallenna PDF-muodossa.
  4. Valitse vasemmasta ylänurkasta Tallenna.

Kalenterin PDF-tiedosto löytyy sieltä, minne tietokoneesi tallentaa ladatut tiedostot.