Kalenterin tulostaminen

If you ever need a paper copy of your calendar, you can print one by week, month, or any date range you choose.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse tulostettava ajanjakso klikkaamalla oikeasta yläkulmasta Päivä, Viikko, Kuukausi, Vuosi, Aikataulu tai 4 päivää.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Tulosta.
  4. Tulostuksen esikatselusivulta voit muokata esimerkiksi kirjasinkokoa ja väriasetuksia.
  5. Valitse Tulosta. Näytölle avautuu tulostusasetusten ikkuna.
  6. Valitse vasemmasta yläkulmasta Tulosta.

Set advanced printing options

Hide your calendars
  1. Valitse ennen tulostusta vasemmalta Omat kalenterit‑ tai Muut kalenterit ‑kohdasta kalenterit, jotka haluat piilottaa.
  2. Klikkaa jokaisen piilotettavan kalenterin nimeä. Kalenteri on piilotettu, kun nimen vieressä olevassa neliössä on vain ääriviivat.
  3. Tulosta tämän sivun yläosassa olevien ohjeiden mukaisesti.

Kun olet valmis, saat kalenterin takaisin näkyviin klikkaamalla sitä.

Fit your calendar on a page

Vain osan päivistä voi sovittaa sivulle. Tässä on vinkkejä kalenterin sovittamiseen:

• Vaaka‑ tai pystysuuntaan vaihtaminen: Klikkaa tulostuksen esikatselusivulta avattavaa Suunta-valikkoa Avattava.
  • Eri näkymään vaihtaminen:​Jos kaikkien tietojen ei tarvitse näkyä, valitse Kuukausi-näkymä ja muuta ajanjaksoa tulostuksen esikatselusivulta.
  • Viikonloppujen piilottaminen: Voit säästää tilaa piilottamalla viikonlopputapahtumat seuraavasti:
    1. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetuksetja sitten Asetukset.
    2. Klikkaa Näkymäasetukset‑kohdasta Näytä viikonloput.
  • Kirjasinkoon vaihtaminen:​Tulostuksen esikatselusivulta voit suurentaa tai pienentää kirjasinta. Toiminto ei muuta sivulla näytettävien päivien määrää, mutta kalenteria voi olla helpompi lukea.
Save as a PDF

Voit tallentaa kalenteristasi PDF-kopion tietokoneelle.

1. Noudata kalenterin tulostusohjeita.
  2. Valitse tulostusasetusten viimeisestä ikkunasta "Kohde" ja klikkaa Muuta.
  3. Valitse Tulostuskohteet-kohdasta Tallenna PDF-muodossa.
  4. Valitse vasemmasta yläkulmasta Tallenna.

Kalenterin PDF-tiedosto löytyy sieltä, minne tietokoneesi tallentaa ladatut tiedostot.