Udskriv din kalender

Du kan udskrive din Google-kalender i et hvilket som helst datointerval.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Du kan vælge et datointerval ved at klikke på:
    • Dag
    • Uge
    • Måned
    • År
    • Tidsplan
    • 4 dage
  3. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillingerog så Udskriv.
  4. På siden "Eksempel på udskrift" kan du ændre oplysninger som f.eks. skriftstørrelse eller -farve.
    • Du kan vælge indstillinger for skriftstørrelse ved at klikke på Udskriv.
  5. Klik på Udskriv.

Tip! Når der er ledig plads, vises der også placering eller lokaler for begivenheder.

Angiv avancerede indstillinger for udskrivning

Skjul dine kalendere
  1. Klik på navnet på de kalendere, du vil skjule, ude til venstre under "Mine kalendere" eller "Andre kalendere". De er skjult, hvis kvadratet ud for den er en kontur.
  2. Følg vejledningen foroven på denne side for at udskrive.

Tip! Klik på en kalender for at vise den igen.

Tilpas din kalender på en side

Der kan kun være nogle få dage på en side. Sådan får du din kalender til at passe bedre:

Skift til Liggende format eller Stående format.

1. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillingerog så Eksempel på udskrift.
  2. Klik på rullemenuen Papirretning Menupil på siden "Eksempel på udskrift".
  3. Klik på Liggende format eller Stående format.
  4. Klik på Udskriv.

Skjul weekender

1. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillingerog så Eksempel på udskrift.
  2. Fravalg Vis weekender under "Valgmuligheder for visning".
  3. Klik på Udskriv.

Skift skriftstørrelse

1. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillingerog så Eksempel på udskrift.
  2. Gør skriften mindre eller større på siden "Eksempel på udskrift".
  3. Klik på Udskriv.

Tip! Hvis du ændrer skriftstørrelsen, ændrer det ikke antallet af dage på en side. Det kan gøre din kalender nemmere at læse.

Gem som PDF
  1. Følg vejledningen for at udskrive din kalender.
  2. Klik på Skift under "Destination" i det sidste vindue med udskriftsindstillinger.
  3. Klik på Gem som PDF under "Udskriv destinationer".
  4. Klik på Gem.

Tip! Du kan finde din kalenders PDF-filer ved at tjekke computerens downloads.

Udskriv i farver
  1. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og derefter Udskriv.
  2. Klik på Fuld farve under "Farve og stil".
  3. Klik på Udskriv.

Tip! Hvis "Fuld farve" er valgt, vises svar som:

• Har ikke svaret: Gennemsigtigt felt
  • Nej: Gennemsigtigt felt med overstreget cirkel
  • Ja: Farveudfyldt felt
  • Måske: Farveudfyldt felt med et spørgsmålstegn
Inkluder oplysninger om kalenderbegivenheder
  1. Sørg for, at din kalender er i "Tidsplanvisning" øverst til højre.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og derefter Udskriv.
  3. I dialogboksen Eksempel på udskrift under "Flere valgmuligheder" skal du vælge Udskriv beskrivelser og Udskriv dit svar.
  4. Klik på Udskriv.