Imprimir el calendari

Si mai necessites una còpia en paper del calendari, el pots imprimir per setmana o per mes, o bé pots triar un interval de dates. Segueix aquests passos:

1. Obre Google Calendar a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Dia, Setmana, Mes, Any, Programació o 4 dies per triar l'interval de dates que vols imprimir.
  3. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i, a continuació, Imprimeix.
  4. A la pàgina "Previsualització" pots canviar els detalls, com ara la mida de la lletra i la configuració de color.
  5. Fes clic a Imprimeix. Veuràs una finestra amb les opcions d'impressió.
  6. A la part superior esquerra, fes clic a Imprimeix.

Configurar opcions d'impressió avançades

Amagar els calendaris

1. Abans d'imprimir, selecciona els calendaris que vols amagar al costat esquerre, a sota d'"Els meus calendaris" o "Altres calendaris".
  2. Fes clic al nom de tots els calendaris que vulguis amagar. Si estan amagats, el quadrat que hi ha al costat es mostra només perfilat.
  3. Segueix els passos que s'indiquen a la part superior de la pàgina per imprimir els calendaris.

Quan acabis, pots fer clic en un calendari per recuperar-lo.

Ajustar el calendari a una pàgina

En una pàgina només caben alguns dies. Per veure millor el calendari, segueix aquests consells:

• Canvia al mode horitzontal o vertical: a la pàgina "Previsualització", fes clic al menú Orientació.
  • Canvia a una altra visualització: si no necessites informació detallada, canvia a la visualització Mes i modifica l'interval de dates a la pàgina "Previsualització".
  • Amaga els caps de setmana: per estalviar espai, pots amagar els esdeveniments de cap de setmana. Segueix aquests passos:
  1. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i, a continuació, Configuració.
  2. A la secció "Opcions de visualització", fes clic a Mostra els caps de setmana.
  • Canvia la mida de la lletra: a la pàgina "Previsualització", pots fer la lletra més gran o més petita. No cabran més dies a la pàgina, però serà més fàcil llegir el calendari.

Desar com a PDF

També pots desar una còpia del calendari en PDF a l'ordinador. Segueix aquests passos:

1. Segueix els passos per imprimir el calendari.
  2. A la finestra final que té les opcions d'impressió, ves a "Destinació" i fes clic a Canvia.
  3. A "Destinacions d'impressió", fes clic a Desa com a PDF.
  4. A la part superior esquerra, fes clic a Desa.

Pots trobar el PDF del calendari a la ubicació de l'ordinador on es desen les baixades.