Kalenterin synkronointi tietokoneohjelmien kanssa

Voit tarkastella Google Kalenterin tapahtumia muilla tietokonesovelluksilla, kuten Outlookilla.

Kalenterin synkronointi tai tarkasteleminen

Voit tarkastella Google Kalenteria toisella kalenterisovelluksella kahdella tavalla. Voit lisätä kalenterisi toiseen sovellukseen katselua varten. Voit myös muokata tapahtumia joissakin sovelluksissa.

Google Kalenterin synkronointi (tarkastelu ja muokkaus)

Voit synkronoida kalenterin joillakin sovelluksilla käyttämällä Google-tiliäsi. Voit siis lisätä tapahtumia Google Kalenterista tai toisesta sovelluksesta tai muokata tapahtumia molemmilla sovelluksilla.

1. Avaa toinen kalenterisovellus.
  2. Siirry toisen tilin lisäämiskohtaan. Kohta löytyy yleensä asetuksista (Settings tai Preferences).
  3. Kirjaudu sisään Google-tilisi tiedoilla. Jos käytät tililläsi 2-vaiheista vahvistusta, anna sovelluksen salasana.
  4. Lisää Google-tili ohjeiden mukaan.
Kalenterin tarkastelu (vain katseluoikeus)

Jos kaikkien tietojen synkronointi kalenterisovelluksen kanssa ei onnistu tai jos haluat nähdä jostakin kalenteristasi vain luku -version, voit synkronoida kalenterin sovellukseen ICAL-linkin kautta.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse oikeassa ylänurkassa Asetukset Asetukset > Asetukset.
  3. Avaa Kalenterit-välilehti.
  4. Klikkaa käytettävän kalenterin nimeä.
  5. Valitse Yksityinen osoite -osiossa ICAL, jos kyseinen tiedostomuoto on yhteensopiva käyttämäsi sovelluksen kanssa.
  6. Kopioi ikkunassa näkyvä ICAL-linkki tai lataa ICS-tiedosto klikkaamalla ICAL-linkkiä.
  7. Liitä linkki tai lähetä tiedosto toisen kalenterisovelluksen ohjeiden mukaan.

Huom. Yksityinen osoite on tarkoitettu vain omaan käyttöösi. Älä jaa tätä osoitetta muille. Jos vahingossa jaoit kalenterisi yksityisen osoitteen, luo uusi yksityinen osoite valitsemalla Vaihda yksityiset URL-osoitteet.

Yksityinen osoite ei näy

Jos käytät työpaikan tai oppilaitoksen Google Apps -tiliä, järjestelmänvalvoja on saattanut muuttaa kalenterisi jakamisasetuksia. Jos yksityistä osoitetta ei näy ota yhteyttä verkkotunnuksen järjestelmänvalvojaan.

Tietoja Kalenterin osoitteesta

Yksityinen osoite

Yksityisen osoitteen avulla voit tarkastella kalenteriasi muissa sovelluksissa, kuten Outlookissa tai Applen kalenterissa. Jos haluat muiden näkevän kalenterisi, voit jakaa kalenterin. Yksityistä osoitetta ei pidä antaa muille. Jos vahingossa jaoit yksityisen osoitteen, lopeta vanhan osoitteen käyttö valitsemalla Vaihda yksityiset URL-osoitteet ja luo uusi yksityinen osoite.

Kalenterin osoite

Kalenterin osoite on tarkoitettu jaettavaksi muille julkiss. Sen vieressä olevaa yksityistä osoitetta ei kannata jakaa muille. Lue lisää Kalenterin osoitteesta.