Kalenterin synkronointi tietokoneohjelmien kanssa

Voit päästä katsomaan Google Kalenterin tapahtumia muilla tietokonesovelluksilla, kuten Outlookilla.

Kalenterin synkronointi tai katseleminen

Voit tarkastella Google Kalenteria toisella kalenterisovelluksella kahdella tavalla. Voit lisätä kalenterisi toiseen sovellukseen katselua varten. Voit myös muokata tapahtumia joissakin sovelluksissa.

Google Kalenterin synkronointi (tarkastelu ja muokkaus)

Voit synkronoida kalenterin joillakin kalenterisovelluksilla käyttämällä Google-tiliäsi. Voit siis lisätä tapahtumia Google Kalenterista tai toisesta sovelluksesta tai muokata tapahtumia molemmilla sovelluksilla.

1. Avaa toinen kalenterisovellus.
  2. Siirry toisen tilin lisäämiskohtaan. Kohta löytyy yleensä asetuksista.
  3. Kirjaudu sisään Google-tilillesi. Jos käytät tililläsi 2-vaiheista vahvistusta, anna sovelluksen salasana.
  4. Lisää Google-tili ohjeiden mukaan.
Kalenterin hakeminen (vain katselu)

Jos kaikkien tietojen synkronointi kalenterisovelluksen kanssa ei onnistu tai jos haluat nähdä jostakin kalenteristasi Vain lukuoikeus ‑version, voit synkronoida kalenterin sovellukseen ICAL-linkin kautta.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Avaa Kalenterit-välilehti.
  4. Klikkaa käytettävän kalenterin nimeä.
  5. Valitse Salainen osoite ‑osiosta ICAL.
  6. Kopioi ikkunassa näkyvä ICAL-linkki tai lataa ICS-tiedosto klikkaamalla ICAL-linkkiä.
  7. Liitä linkki tai lataa tiedosto toisen kalenterisovelluksen ohjeiden mukaan.

Huom. Kalenterisi salainen osoite on tarkoitettu vain omaan käyttöösi. Älä jaa tätä osoitetta muille. Jos olet vahingossa jakanut kalenterisi salaisen osoitteen, luo uusi salainen osoite klikkaamalla Nollaa.

Salaista osoitetta ei löydy

Jos käytät työpaikan, oppilaitoksen tai muun organisaation Google‑tiliä, järjestelmänvalvoja on saattanut muuttaa kalenterin jakamisasetuksia. Jos et löydä salaista osoitetta, katso miten voit pyytää apua järjestelmänvalvojalta.

Tietoja Kalenterin osoitteista

Salainen osoite

Salaisen osoitteen avulla voit katsella kalenteriasi muissa sovelluksissa, kuten Outlookissa tai Applen kalenterissa. Jos haluat jonkun muun näkevän kalenterisi, voit jakaa kalenterin.

Huom. Älä anna salaista osoitettasi kenellekään. Jos olet vahingossa jakanut salaisen osoitteesi, mitätöi vanha osoite ja luo uusi klikkaamalla Nollaa.

Kalenterin osoite

Kalenterin osoite on tarkoitettu jaettavaksi muille julkisesti. Sen vieressä olevaa salaista osoitetta ei kannata jakaa muille. Lue lisää Kalenterin osoitteesta.