Sincronitzar el calendari amb programes d'ordinador

Consulta els teus esdeveniments de Google Calendar amb altres aplicacions per a ordinadors, com ara l'Outlook.

Sincronitzar o veure el calendari

El teu calendari de Google Calendar es pot veure en una altra aplicació de calendari de dues maneres. Pots afegir-lo perquè es mostri en una altra aplicació; en algunes aplicacions fins i tot es poden editar els esdeveniments.

Sincronitzar el calendari de Google (veure'l i editar-lo)

En el cas d'algunes aplicacions de calendari, pots sincronitzar el calendari mitjançant el Compte de Google. Això vol dir que pots afegir i editar els esdeveniments de Google Calendar o bé d'una altra aplicació.

1. Obre l'altra aplicació de calendari.
  2. Cerca l'opció per afegir un altre compte. Pot ser que es trobi a "Configuració" o "Preferències".
  3. Inicia la sessió amb el Compte de Google. Si fas servir la verificació en dos passos al compte, cal que introdueixis una contrasenya d'aplicació.
  4. Segueix els passos per afegir el teu Compte de Google.
Veure el calendari (només de lectura)

Si l'aplicació de calendari que utilitzes no té cap opció de sincronització completa o bé vols que es mostri una visualització només de lectura d'un calendari, pots sincronitzar-lo amb l'aplicació en qüestió mitjançant un enllaç a ICAL.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i, a continuació,Configuració.
  3. Obre la pestanya Calendaris.
  4. Fes clic al nom del calendari que vols fer servir.
  5. A la secció "Adreça secreta", fes clic a ICAL.
  6. Copia l'enllaç ICAL que es mostra a la finestra o fes-hi clic per baixar un fitxer ICS.
  7. Enganxa l'enllaç o penja el fitxer d'acord amb les instruccions de l'altra aplicació de calendari.

Nota: només tu has de conèixer l'adreça secreta del calendari. No la comparteixis amb altres usuaris. Si la comparteixes per error, fes clic a Restableix per crear-ne una altra.

No trobo "Adreça secreta"

Si fas servir un Compte de Google per a la feina, per a un centre educatiu o per a una altra organització, és possible que l'administrador hagi canviat la configuració per compartir el calendari. Si no trobes l'adreça secreta, obtén informació sobre com pots demanar ajuda a l'administrador.

Sobre les adreces del calendari

Adreça secreta

Gràcies a l'adreça secreta, pots veure el calendari en altres aplicacions, com ara l'Outlook o el calendari d'Apple. Si vols permetre que una altra persona vegi el calendari, pots compartir-lo.

Nota: no facilitis la teva adreça secreta a ningú. Si la comparteixes per error, fes clic a Restableix perquè l'anterior s'invalidi i se'n creï una altra.

Adreça del calendari

L'adreça de la secció "Adreça del calendari" es pot compartir públicament, mentre que l'adreça de la secció "Adreça secreta" que figura al costat no es pot compartir amb ningú. Obtén més informació sobre l'adreça del calendari.