Sincronitzar el calendari amb programes d'ordinador

Pots veure els teus esdeveniments de Google Calendar amb altres aplicacions per a ordinadors, com ara Outlook.

Sincronitzar o veure el calendari

El teu calendari de Google Calendar es pot veure en una altra aplicació de calendari de dues maneres. Pots afegir-lo perquè es mostri en una altra aplicació; en algunes aplicacions fins i tot es poden editar els esdeveniments.

Sincronitzar el calendari de Google Calendar (veure'l i editar-lo)

En el cas d'algunes aplicacions de calendari, pots sincronitzar el calendari mitjançant el compte de Google. Això vol dir que pots afegir i editar els esdeveniments de Google Calendar o bé d'una altra aplicació.

1. Obre l'altra aplicació de calendari.
  2. Cerca l'opció per afegir un altre compte. Pot ser que es trobi a les seccions Configuració o Preferències.
  3. Inicia la sessió al compte de Google. Si fas servir la verificació en dos passos al compte, cal que introdueixis una contrasenya d'aplicació.
  4. Segueix els passos per afegir el compte de Google.
Veure el calendari (només de lectura)

Si l'aplicació de calendari que utilitzes no disposa de cap opció de sincronització completa o bé vols que es mostri una visualització només de lectura d'un calendari, pots sincronitzar-lo amb l'aplicació en qüestió mitjançant un enllaç amb ICAL.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A l'extrem superior dret, fes clic a Configuració Configuració > Configuració.
  3. Obre la pestanya Calendaris.
  4. Fes clic al nom del calendari que vols fer servir.
  5. A la secció Adreça privada, fes clic a ICAL segons el format que utilitzi l'altra aplicació.
  6. Copia l'enllaç ICAL que es mostra a la finestra o bé fes clic a l'enllaç per baixar un fitxer ICS.
  7. Enganxa l'enllaç o penja el fitxer d'acord amb les instruccions de l'altra aplicació de calendari.

Nota: només tu has de conèixer l'adreça privada del calendari. No la comparteixis amb altres usuaris. Si això succeís accidentalment, fes clic a Restableix els URL privats per crear una adreça privada.

La secció "Adreça privada" no es mostra

Si fas servir un compte de Google Apps per a la feina o per a l'escola, pot ser que els administradors et canviïn la configuració per compartir dels calendaris. Si no veus la secció "Adreça privada", demana ajuda a l'administrador del domini.

Sobre les adreces del calendari

Adreça privada

Gràcies a l'adreça privada, pots veure el calendari en altres aplicacions com ara Outlook o Apple Calendar. Pots compartir el calendari si vols permetre que una altra persona el vegi. Et recomanem que no facilitis l'adreça privada a ningú. En cas que la compartissis accidentalment, fes clic a "Restableix els URL privats" perquè l'antiga s'invalidi i se'n creï una altra.

Adreça del calendari

L'adreça de la secció "Adreça del calendari" es comparteix públicament, mentre que l'adreça de la secció "Adreça privada" que figura al costat no es comparteix amb ningú. Obtén més informació sobre l'adreça del calendari.