Google Kalenterin ilmoitusten muokkaaminen

Voit saada tulevista tapahtumista muistuttavia ilmoituksia puhelimeen, tietokoneelle tai sähköpostiin. Voit muuttaa yksittäisen tapahtuman tai useiden tapahtumien ilmoitusasetuksia.

Ilmoitusasetusten muuttaminen

Voit halutessasi

• muokata sekä yksittäisten että koko päivän kestävien tapahtumien oletusilmoituksia
  • valita, lähetetäänkö ilmoitukset laitteelle, sähköpostiin vai molempiin.
Ilmoitusasetusten muuttaminen

Mobiililaitteilla tehdyt muutokset synkronoidaan tietokoneen ilmoitusten kanssa. Jos esimerkiksi valitset "1 tunti ennen" ‑ilmoituksen puhelimestasi, saat myös tietokoneellesi ponnahdusilmoituksen tuntia ennen tapahtumaa.

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Valitse alareunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse jokin kalenteri.
  5. Valitse Muuta, Poista tai Lisää ilmoitus.

Tärkeää: Ilmoituksiin tekemäsi muutokset koskevat vain sinua. Muut tapahtumaan kutsutut saavat ilmoituksia omien asetustensa perusteella.

Ääni- ja värinäasetukset
  1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Valitse alareunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Yleiset.
  5. Vieritä Ilmoitukset-osioon ja laita "Ilmoita tässä laitteessa" ‑asetus päälle.
  6. Napauta Kalenteri-ilmoitukset.
  7. Valitse haluamasi ilmoitus‑, ääni‑ ja värinäasetukset.

Vinkki: Jos haluat vaihtaa ilmoitusten merkkiäänen, ota Käytä vakioääntä pois päältä tai valitse uusi merkkiääni napauttamalla Ääni.

Ilmoitukset yksittäisistä tapahtumista

Mobiililaitteella tehdyt muutokset synkronoidaan tietokoneen ilmoitusten kanssa. Jos esimerkiksi valitset "1 tunti ennen" ‑ilmoituksen puhelimestasi, saat myös tietokoneellesi ponnahdusilmoituksen tuntia ennen tapahtumaa.

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri.
  2. Avaa tapahtuma.
  3. Valitse Muokkaa Muuta.
  4. Valitse Lisää toinen ilmoitus.
  5. Vaihda ilmoituksen tyyppi tai ajankohta ja valitse Valmis.
  6. Poista aiempi ilmoitus napauttamalla Poista Poista.
  7. Valitse Tallenna.

Tärkeää: Ilmoituksiin tekemäsi muutokset koskevat vain sinua. Muut tapahtumaan kutsutut saavat ilmoituksia omien asetustensa perusteella.

Ilmoitusten ottaminen pois päältä

Kaikkien ilmoitusten ottaminen pois päältä

Jos haluat laittaa kaikki Google Kalenterin ilmoitukset pois päältä, voit muuttaa kalenterin oletusasetuksia. Koska ilmoitukset synkronoidaan mobiililaitteen ja tietokoneen välillä, voit muuttaa asetuksia joko sovelluksessa tai tietokoneella.

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Valitse alareunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse jokin kalenteri.
  5. Napauta ilmoitusta ja valitse Ei ilmoituksia. Toista tämä jokaisen ilmoituksen kohdalla.

Jos sinulla on useampia tilejä tai kalentereita, toista nämä vaiheet.

Ilmoitusten ottaminen pois päältä vain mobiililaitteesta

Jos otat mobiili-ilmoitukset pois päältä, saat edelleen ilmoituksia tietokoneella ja sähköpostitse.

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Valitse alareunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Yleiset.
  5. Ota Ilmoita tässä laitteessa pois päältä.
Sähköposti-ilmoitusten ottaminen pois päältä
  1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Valitse alareunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse kalenteri.
  5. Valitse Muuta, Poista tai Lisää ilmoitus.
Toisen kalenterisovelluksen ilmoitusten laittaminen pois päältä

Jos saat päällekkäisiä ilmoituksia toisesta laitteellesi asennetusta kalenterisovelluksesta, ota toisen kalenterisovelluksen ilmoitukset pois päältä näiden yleisohjeiden avulla. Omaa laitettasi koskevat ohjeet saattavat olla hieman erilaiset.

1. Avaa puhelimen tai tabletin Asetukset-sovellus.
  2. Etsi Sovellukset- tai Sovellusten hallinta ‑osio. Saatat joutua vierittämään alas tai toiselle sivulle.
  3. Valitse kalenterisovellus, jonka ilmoituksia et halua saada.
  4. Etsi Ilmoitukset-osio ja muokkaa asetuksia.

Vianetsintä

Kaksi ilmoitusta samasta tapahtumasta

Saatat saada kaksi ilmoitusta samasta tapahtumasta, jos laitteelle on asennettu toinen kalenterisovellus. Eri laitteita koskevat erilaiset ohjeet, joten käytä apuna seuraavia suuntaviivoja:

1. Avaa puhelimen tai tabletin Asetukset-sovellus.
  2. Etsi Sovellukset- tai Sovellusten hallinta ‑osio. Saatat joutua vierittämään alas tai toiselle sivulle.
  3. Valitse kalenterisovellus, jonka ilmoituksia et halua saada.
  4. Etsi Ilmoitukset-osio ja muokkaa asetuksia.
Tapahtumista ei tule ilmoituksia

Tärkeää: Et saa ilmoituksia lennoista tai varauksista, jotka on lisätty Gmailista oletusarvoisesti.