Google Kalenterin ilmoitusten muokkaaminen

Voit saada tulevista tapahtumista muistuttavia ilmoituksia puhelimeen, tietokoneelle tai sähköpostiin. Voit muuttaa yksittäisen tapahtuman tai useiden tapahtumien ilmoitusasetuksia.

Ilmoitusasetusten muuttaminen

Voit halutessasi

• muokata sekä yksittäisten että koko päivän kestävien tapahtumien oletusilmoituksia
  • valita, lähetetäänkö ilmoitukset laitteelle, sähköpostiin vai molempiin.

Ilmoitusasetusten muuttaminen

Tärkeää: Ilmoituksiin tekemäsi muutokset koskevat vain sinua. Muut tapahtumaan kutsutut saavat ilmoituksia omien asetustensa perusteella.

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Valitse alareunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse kalenteri.
  5. Valitse Muuta, Poista tai Lisää ilmoitus.

Ilmoitukset yksittäisistä tapahtumista

Mobiililaitteella tehdyt muutokset synkronoidaan tietokoneen ilmoitusten kanssa. Jos esimerkiksi valitset "1 tunti ennen" ‑ilmoituksen puhelimestasi, saat myös tietokoneellesi ponnahdusilmoituksen tuntia ennen tapahtumaa.

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri.
  2. Avaa tapahtuma.
  3. Valitse Muokkaa Muuta.
  4. Napauta muutettavaa tai poistettavaa ilmoitusta ilmoitusosiosta tai valitse Lisää toinen ilmoitus.
  5. Valitse oikeasta yläkulmasta Tallenna.

Ilmoitusten ottaminen pois päältä

Jos haluat ottaa kaikki Google Kalenterin ilmoitukset pois päältä, voit muuttaa kalenterin oletusasetuksia. Koska ilmoitukset synkronoidaan mobiililaitteen ja tietokoneen välillä, voit muuttaa asetuksia joko sovelluksessa tai tietokoneella.

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Valitse alareunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse kalenteri.
  5. Napauta ilmoitusta ja valitse Ei mitään. Toista tämä jokaisen ilmoituksen kohdalla.

Jos sinulla on useampia tilejä tai kalentereita, toista nämä vaiheet.

Toisen kalenterisovelluksen ilmoitusten ottaminen pois päältä

Jos saat päällekkäisiä ilmoituksia toisesta laitteellesi asennetusta kalenterisovelluksesta, ota toisen kalenterisovelluksen ilmoitukset pois päältä näiden yleisohjeiden avulla. Omaa laitettasi koskevat ohjeet saattavat olla hieman erilaiset.

1. Avaa puhelimen tai tabletin Asetukset-sovellus.
  2. Valitse kalenterisovellus, jonka ilmoituksia et halua saada.
  3. Etsi Ilmoitukset-osio ja muokkaa asetuksia.

Vianetsintä

Kaksi ilmoitusta samasta tapahtumasta

Saatat saada kaksi ilmoitusta samasta tapahtumasta, jos laitteelle on asennettu toinen kalenterisovellus. Laita toisen sovelluksen ilmoitukset pois päältä.

1. Avaa iPhonen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Ilmoitukset.
  3. Valitse kalenterisovellus, jonka ilmoituksia et halua saada.
  4. Ota Salli ilmoitukset pois päältä.
Tapahtumista ei tule ilmoituksia

Tärkeää: Et saa ilmoituksia lennoista tai varauksista, jotka on lisätty Gmailista oletusarvoisesti.