Kalenteri-ilmoitusten muokkaaminen tai poistaminen käytöstä

Tilaa ilmoitus tapahtumasta puhelimeen, tietokoneeseen tai sähköpostiin, jotta et unohda sitä. Voit muuttaa yksittäisen tapahtuman tai kaikkien tapahtumien ilmoitusasetuksia.

Kun otat puhelimeen, tietokoneelle tai sähköpostiin lähetettävät ilmoitukset käyttöön, et unohda tulevia tapahtumia. Voit muuttaa yksittäisen tapahtuman tai kaikkien tapahtumien ilmoitusasetuksia.

Ilmoitusasetusten muuttaminen

Tietokoneella näytettävät ilmoitukset näytetään myös puhelimessa.

Huom. Google Kalenteri lähettää aina sähköposti-ilmoituksen tapahtumien luomisesta, päivittämisestä tai poistamisesta sellaisille kutsutuille käyttäjille, jotka eivät käytä Google Kalenteria.

Ilmoitusten käyttöönotto ja poistaminen käytöstä

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Valitse vasemmalta Yleiset ja sitten Tapahtuman asetukset.
  4. Tapahtuman asetuksista voit
    • ottaa ilmoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä: Klikkaa Ilmoitukset ja valitse, miten haluat vastaanottaa niitä.
    • saada ilmoituksia ainoastaan Kyllä- tai Ehkä-vastauksista: Klikkaa Lisää kutsut automaattisesti ja sitten Kyllä, mutta älä lähetä tapahtumailmoituksia ellen ole vastannut Kyllä tai Ehkä.

Huom. Google Kalenterin on oltava auki selaimessa, kuten Chromessa tai Safarissa, jotta voit muuttaa asetuksia. Sinun on ehkä sallittava ilmoitusten näyttäminen osoitteesta calendar.google.com.

Selain ei tue ilmoituksia ‑virhe

Tämä virheilmoitus tarkoittaa, että sinun on päivitettävä selaimesi, jotta voit nähdä tapahtumien selainilmoituksia.

Tapahtumailmoitusten muuttaminen

1. Avaa Google Kalenteri.
  2. Klikkaa tapahtumaa.
  3. Valitse Muokkaa Muokkaa.
  4. Valitse haluamasi ilmoitustapa Ilmoitukset Ilmoitukset ‑kohdan vierestä.
  5. Valitse sivun yläreunasta Tallenna.

Huom. Muutokset eivät koske muita tapahtumaan kutsuttuja.

Ilmoitus ei näkynyt

1. Varmista ensin, että ilmoitukset on otettu käyttöön kalenterissasi yllä olevien ohjeiden mukaisesti.
  2. Varmista, että olet sallinut ilmoitusten näyttämisen selaimen käyttöoikeusasetuksista. Ota selainilmoitukset käyttöön, jos ne eivät vielä ole käytössä.

Chromessa

1. Avaa Chrome.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse sivun alareunasta Lisäasetukset Alanuoli.
  4. Valitse Tietosuoja ja turvallisuus ‑osiosta Sivustoasetukset.
  5. Valitse Ilmoitukset.
  6. Valitse Salli-kohdan vierestä Lisää.
  7. Kirjoita calendar.google.com ja sitten valitse Lisää.

Muissa selaimissa

1. Avaa selain.
  2. Avaa selaimen ilmoitusasetukset.
  3. Salli ilmoitukset osoitteesta calendar.google.com.

Katso tarkemmat ohjeet selaimen tukisivustolta.

Huom. Jos siirrät kalenterisi toiselle organisaatiosi jäsenelle, et saa ilmoitusta, jos kyseinen henkilö muuttaa kalenterisi tapahtumaa.