Kalenteri-ilmoitusten muokkaaminen tai poistaminen käytöstä

Tilaa ilmoitus tapahtumasta puhelimeen, tietokoneeseen tai sähköpostiin, jotta et unohda sitä. Voit muuttaa yksittäisen tapahtuman tai kaikkien tapahtumien ilmoitusasetuksia.

Kun otat puhelimeen, tietokoneelle tai sähköpostiin lähetettävät ilmoitukset käyttöön, niin et unohda tulevia tapahtumia. Voit muuttaa yksittäisen tapahtuman tai kaikkien tapahtumien ilmoitusasetuksia.

Ilmoitusasetusten muuttaminen

Tietokoneella näytettävät ilmoitukset näytetään myös puhelimessa.

Ilmoitusten käyttöönotto ja poistaminen käytöstä

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta ylänurkasta Asetukset Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Valitse vasemmalta Yleiset ja sitten Tapahtuman asetukset.
  4. Tapahtuman asetuksista voit:
    • Ottaa ilmoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä: Klikkaa Ilmoitukset, ja valitse, miten haluat vastaanottaa niitä.
    • Vastaanota ilmoitus ainoastaan Kyllä- tai Ehkä-vastauksista: Klikkaa Lisää kutsut automaattisesti ja sitten Kyllä, mutta älä lähetä tapahtumailmoituksia ellen ole vastannut Kyllä tai Ehkä.

Huom. Google Kalenterin on oltava auki selaimessa, kuten Chromessa tai Safarissa, jotta voit muuttaa asetuksia. Sinun on ehkä sallittava ilmoitusten näyttäminen osoitteesta calendar.google.com.

Selain ei tue ilmoituksia ‑virhe

Tämä virheilmoitus tarkoittaa, että sinun on päivitettävä selaimesi, jotta voit nähdä tapahtumien selainilmoituksia.

Tapahtumailmoitusten muuttaminen

1. Avaa Google Kalenteri.
  2. Klikkaa tapahtumaa.
  3. Valitse Muokkaa Muokkaa
  4. Valitse Ilmoitukset-kohdan Ilmoitukset vierestä ilmoitustapa.
  5. Valitse sivun yläreunasta Tallenna.

Huom. Muutokset eivät koske muita tapahtumaan kutsuttuja.

Ilmoitus ei näkynyt

1. Varmista ensin, että ilmoitukset on otettu käyttöön kalenterissasi yllä olevien ohjeiden mukaisesti.
  2. Varmista, että olet sallinut ilmoitusten näyttämisen selaimen käyttöoikeusasetuksista. Ota selainilmoitukset käyttöön, jos ne eivät vielä ole käytössä.

Chromessa

1. Avaa Chrome.
  2. Klikkaa oikeasta ylänurkasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse sivun alareunasta Lisäasetukset Alanuoli.
  4. Valitse Tietosuoja ja turvallisuus ‑kohdasta Sisältöasetukset.
  5. Valitse Ilmoitukset.
  6. Valitse Salli-kohdan vierestä Lisää.
  7. Kirjoita calendar.google.com ja sitten klikkaa Lisää.

Muissa selaimissa

1. Avaa selain.
  2. Avaa selaimen ilmoitusasetukset.
  3. Salli ilmoitukset osoitteesta calendar.google.com.

Katso tarkemmat ohjeet selaimen tukisivustolta.