Rediger Google Kalender-notifikationer

Du kan få notifikationer om kommende begivenheder ved at få notifikationer på din telefon, computer eller via mail. Du kan ændre dine indstillinger for notifikationer for én eller flere begivenheder.

Rediger dine indstillinger for notifikationer

Du kan få notifikationer om begivenheder i:

• Mails.
  • Skrivebordsnotifikationer, der vises uden for dine webbrowsere. Din kalender skal være åben.
  • Notifikationer, der vises i dit Google Kalender-vindue.

Tip! Google Kalender sender notifikationer via mail til personer, som ikke bruger Google Kalender, når de begivenheder, de er inviteret til, oprettes, opdateres eller slettes.

Slå notifikationer til eller fra

For alle begivenheder

Vigtigt! Du skal åbne Google Kalender i en internetbrowser, f.eks. Google Chrome eller Safari, for at ændre indstillinger for notifikationer. Du bliver muligvis bedt om at give calendar.google.com tilladelse til at vise notifikationer.

Du kan ændre dine notifikationspræferencer for alle dine begivenheder i Google Kalender.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Til venstre under "Generelt" skal du klikke på Indstillinger for notifikationer.
  4. Under "Indstillinger for notifikationer" kan du:
    • Slå notifikationer til eller fra: Klik på rullemenuen Notifikationer, og vælg, hvordan du vil modtage notifikationer.
    • Justere tidsindstillingen for udsatte notifikationer: Aktivér "Skrivebordsnotifikationer", og klik derefter på Vis udsatte notifikationer, og tilpas tidsindstillingen.
    • Få kun notifikationer, hvis du svarer "Ja" eller "Måske" til en begivenhed: Klik på afkrydsningsfeltet ud for "Giv mig kun besked, hvis jeg har svaret 'Ja' eller 'Måske'".

Vigtigt! Udsatte notifikationer vises kun i Google Chrome-browseren. Hvis du har flere tidsindstillinger for notifikationer for den samme begivenhed, vises Udsæt kun i den seneste notifikation.

For engangsbegivenheder

1. Åbn Google Kalender
  2. Klik på begivenheden og så Rediger begivenhed Rediger begivenhed.
  3. Ud for Notifikationer
    • Sådan redigerer du dine notifikationer: Vælg, om du vil modtage en notifikation eller en mail. Du kan ændre, hvor ofte du vil modtage notifikationer på forhånd.
    • Hvis du vil tilføje en anden type notifikation,, skal du klikke på Tilføj notifikation.
    • Sådan fjerner du en notifikation: Klik på Fjern Fjern.
  4. Klik på Gem øverst på siden.

Tip! Du kan vælge at få besked via mail, skrivebordsnotifikationer eller begge dele. De ændringer, du foretager, påvirker ikke andre personer, der er inviteret til begivenheden.

For bestemte kalendere

Du kan ændre notifikationspræferencer for bestemte kalendere, du ejer.

1. Åbn Google Kalender
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Til venstre under "Indstillinger for mine kalendere" skal du klikke på den kalender, du vil ændre og så Kalenderindstillinger.
  4. Under "Begivenhedsnotifikationer" og "Notifikationer om heldagsbegivenheder":
    • Sådan redigerer du dine notifikationer: Vælg, om du vil modtage en notifikation eller en mail. Du kan ændre, hvor ofte du vil modtage notifikationer på forhånd.
    • Hvis du vil tilføje en anden type notifikation,, skal du klikke på Tilføj notifikation.
    • Hvis du vil slette en notifikation: Klik på Fjern notifikation Fjern.

Fejlen "Browseren understøtter ikke notifikationer"

Denne fejl betyder, at du skal opdatere din browser for at få notifikationer om begivenheder.

Jeg har ikke fået en notifikation
  • Sørg for at slå notifikationer til for din kalender. Følg ovenstående vejledning.
  • Tjek, at du i din browsers indstillinger for tilladelser har valgt at vise notifikationer. Hvis ikke, skal du aktivere skrivebordsnotifikationer.
  • Sørg for, at Google Kalender forbliver åben i din internetbrowser.

Google Chrome

1. Åbn Google Chrome.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og så Indstillinger.
  3. ​Klik på Avanceret Nedadvendt pil nederst på siden.​
  4. Klik på Privatliv og sikkerhed og så Indstillinger for websites og så Notifikationer.
  5. Klik på Tilføj ud for "Tillad".
  6. Angiv calendar.google.com og så Klik på Tilføj.

Alle andre browsere

Tjek din browsers supportwebsite for specielle instruktioner.

1. Åbn din webbrowser.
  2. Gå til din browsers præferencer for notifikationer.
  3. Tilføj tilladelser for calendar.google.com.

Bemærk! Hvis du overdrager din kalender til en anden person i din organisation, får du ikke en notifikation, når vedkommende ændrer en begivenhed i din kalender.