Modificar les notificacions de Google Calendar

Per poder recordar els propers esdeveniments, tens l'opció de rebre notificacions al telèfon, a l'ordinador o per correu electrònic. Pots canviar la configuració de notificacions d'un esdeveniment o de diversos.

Canviar la configuració de notificacions

Pots rebre notificacions d'esdeveniments per aquestes vies:

• Correus electrònics.
  • Notificacions d'escriptori que es mostren fora dels navegadors web. El calendari ha d'estar obert.
  • Alertes que es mostren a la finestra de Google Calendar.

Consell: Google Calendar envia un correu electrònic de notificació als usuaris que no fan servir el servei cada vegada que es crea, s'actualitza o se suprimeix un esdeveniment a què estan convidats.

Activar o desactivar les notificacions

Per a tots els esdeveniments

Important: per canviar la configuració de notificacions, has d'obrir Google Calendar en un navegador d'Internet, com ara Google Chrome o Safari. És possible que se't demani que donis permís a calendar.google.com per mostrar notificacions.

Pots canviar les preferències de notificacions de tots els esdeveniments que tens a Google Calendar.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i després Configuració.
  3. A l'esquerra, a "General", fes clic a Configuració de notificacions.
  4. A "Configuració de notificacions", pots fer el següent:
    • Activar o desactivar les notificacions: fes clic al menú desplegable Notificacions i selecciona com les vols rebre.
    • Ajustar el temps de les notificacions posposades: activa "Notificacions d'escriptori", fes clic a Mostra les notificacions posposades i, després, personalitza'n el temps.
    • Definir que només rebis notificacions si respons "Sí" o "Potser" a un esdeveniment: fes clic a la casella que hi ha al costat d'"Envia'm notificacions només si he respost Sí o Potser".

Important: les notificacions posposades només es mostren al navegador Google Chrome. Si tens diverses hores d'alerta de notificació per al mateix esdeveniment, la funció Posposa només es mostrarà a l'última notificació.

Per a esdeveniments concrets

1. Obre Google Calendar.
  2. Fes clic a l'esdeveniment i després Edita l'esdeveniment Edita l'esdeveniment.
  3. Al costat de Notificacions :
    • Per editar les notificacions, tria si vols rebre una notificació o un correu electrònic. Pots canviar la freqüència amb què vols rebre les alertes amb antelació.
    • Per afegir un altre tipus de notificació, fes clic a Afegeix una notificació.
    • Per suprimir una notificació, fes clic a Suprimeix Suprimeix.
  4. A la part superior de la pàgina, fes clic a Desa.

Consell: pots triar si vols rebre les notificacions per correu electrònic, amb una alerta a l'escriptori o per totes dues vies. Els canvis que facis no afectaran cap altre convidat de l'esdeveniment.

Per a calendaris concrets

Pots canviar les preferències de notificacions de calendaris concrets que siguin teus.

1. Obre Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i després Configuració.
  3. A "Configuració dels meus calendaris", a la part esquerra, fes clic al calendari que vulguis canviar i després Configuració del calendari.
  4. A "Notificacions d'esdeveniments" i "Notificacions d'esdeveniments de tot el dia":
    • Per editar les notificacions, tria si vols rebre una notificació o un correu electrònic. Pots canviar la freqüència amb què vols rebre les alertes amb antelació.
    • Per afegir un altre tipus de notificació, fes clic a Afegeix una notificació.
    • Per suprimir una notificació, fes clic a Suprimeix la notificació Suprimeix.

Error "El navegador no admet les notificacions"

Aquest error vol dir que has d'actualitzar el navegador per rebre notificacions d'esdeveniments.

No he rebut cap notificació
  • Assegura't que hagis activat les notificacions del teu calendari. Segueix els passos anteriors.
  • A la configuració de permisos del navegador, comprova que hagis triat que es mostrin les notificacions. En cas contrari, activa les notificacions d'escriptori.
  • Assegura't que Google Calendar continuï obert al navegador d'Internet.

Google Chrome

1. Obre Google Chrome.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Més Més i després Configuració.
  3. A la part inferior de la pàgina, fes clic a Configuració avançada Fletxa avall.
  4. Fes clic a Privadesa i seguretat i després Configuració del lloc web i després Notificacions.
  5. Al costat de "Permet", fes clic a Afegeix.
  6. Introdueix calendar.google.com i després fes clic a Afegeix.

Tots els altres navegadors

Consulta les instruccions específiques al lloc web d'assistència del navegador.

1. Obre el navegador web.
  2. Ves a les preferències de notificació del navegador.
  3. Afegeix permisos per a calendar.google.com.

Important: si delegues el calendari a algú altre de la teva organització, no rebràs cap notificació quan el delegat hi canviï un esdeveniment.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google