Canviar o desactivar les notificacions de Calendar

Per evitar que t'oblidis d'un esdeveniment, pots rebre notificacions al telèfon, a l'ordinador o al correu electrònic. Pots canviar la configuració de les notificacions d'un esdeveniment concret o bé de tots els esdeveniments.

Canviar la configuració de les notificacions

Pots editar les notificacions predeterminades dels esdeveniments habituals i dels de tot el dia. També pots decidir si vols rebre notificacions al dispositiu, per correu electrònic o per totes dues vies.

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú.
  3. A la part inferior, toca Configuració Configuració.
  4. Tria un dels calendaris, com ara Esdeveniments.
  5. Modifica, suprimeix o afegeix una notificació.

Nota: els canvis que facis se sincronitzaran amb les notificacions de l'ordinador. Per exemple, si tries "1 hora abans" al telèfon, rebràs una notificació en una finestra emergent a l'ordinador 60 minuts abans de l'hora de l'esdeveniment.

Canviar les notificacions d'un esdeveniment concret

Pots canviar les notificacions des del dispositiu mòbil o des de l'ordinador i els canvis se sincronitzaran.

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Obre l'esdeveniment.
  3. Toca Edita Edita.
  4. A la secció de notificacions, toca'n una per canviar-la o suprimir-la, o bé toca Afegeix una altra notificació.
  5. Toca Desa.

Nota: els canvis que facis a les notificacions només se t'aplicaran a tu. La resta de convidats de l'esdeveniment rebran notificacions segons la seva configuració.

Desactivar les notificacions

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú.
  3. A la part superior dreta, toca Configuració Configuració.
  4. Selecciona un dels calendaris, com ara Esdeveniments.
  5. Toca una notificació i tria Cap. Repeteix el mateix procés amb cada notificació.
  6. Si tens diversos comptes o calendaris, hauràs de repetir aquests passos amb cada calendari.

Resoldre problemes

Dues notificacions d'un mateix esdeveniment

Si tens altres aplicacions de calendari instal·lades al dispositiu, és possible que rebis més d'una notificació d'un mateix esdeveniment. Segueix els passos següents per desactivar les notificacions de l'altra aplicació.

1. Obre l'aplicació Configuració al teu iPhone.
  2. Tria Notificacions.
  3. Selecciona de quina aplicació de calendari no vols rebre notificacions.
  4. Desactiva l'opció "Permetre notificacions".
No rebo cap notificació
  1. Assegura't que les notificacions del teu calendari estiguin activades mitjançant les indicacions d'aquesta pàgina.
  2. Per comprovar si la sincronització funciona correctament, segueix els passos que s'indiquen a la pàgina Solucionar problemes de sincronització relacionats amb l'aplicació Google Calendar.

Nota sobre els esdeveniments de vols: de manera predeterminada, no rebràs cap notificació dels esdeveniments de vols que s'hagin afegit des de Gmail.