Canviar o desactivar les notificacions de Calendar

Per evitar que t'oblidis d'un esdeveniment, pots rebre notificacions al telèfon, a l'ordinador o al correu electrònic. Pots canviar la configuració de les notificacions d'un esdeveniment concret o bé de tots els esdeveniments.

Canviar la configuració de les notificacions

Pots editar les notificacions predeterminades dels esdeveniments habituals i dels de tot el dia. També pots decidir si vols rebre notificacions al dispositiu, per correu electrònic o per totes dues vies.

Canviar la configuració de les notificacions
  1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú.
  3. A la part inferior, toca Configuració Configuració.
  4. Selecciona un dels calendaris, com ara Esdeveniments.
  5. Per canviar o suprimir una notificació, toca-la o toca Afegeix una altra notificació.

Nota: els canvis se sincronitzen amb les notificacions de l'ordinador. Per exemple, si tries "60 minuts abans" al telèfon, rebràs una notificació en una finestra emergent a l'ordinador 60 minuts abans de l'hora de l'esdeveniment.

Configurar el so i la vibració
  1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú.
  3. A la part inferior, toca Configuració Configuració.
  4. Toca General
  5. Desplaça't fins a la secció "Notificacions" i comprova que l'opció "Notifica en aquest dispositiu" estigui activada.
  6. Toca Notificacions de calendari.
  7. Selecciona la configuració de notificació, so i vibració que vulguis.

Per canviar el to de les notificacions, desactiva l'opció Utilitza un to estàndard o toca So i selecciona'n un altre.

Canviar les notificacions d'un esdeveniment concret

Pots canviar les notificacions des del dispositiu mòbil o des de l'ordinador i els canvis se sincronitzaran.

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Obre l'esdeveniment.
  3. Toca Edita Edita.
  4. Toca Afegeix una altra notificació.
  5. Tria el tipus de notificació o el moment en què s'ha de mostrar i toca Fet.
  6. Per suprimir la notificació anterior, toca Suprimeix Suprimeix.
  7. Toca Desa.

Nota: els canvis que facis a les notificacions només se t'aplicaran a tu. La resta de convidats de l'esdeveniment rebran notificacions segons la seva configuració.

Desactivar les notificacions

Desactivar totes les notificacions

Per desactivar les notificacions de Google Calendar, canvia la configuració predeterminada del teu calendari. Com que les notificacions se sincronitzen al dispositiu mòbil i a l'ordinador, pots modificar la configuració des de l'aplicació o des de l'ordinador.

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú.
  3. A la part inferior, toca Configuració Configuració.
  4. Tria un dels calendaris, com ara Esdeveniments.
  5. Toca una notificació i tria No vull cap notificació. Repeteix el mateix procés amb cada notificació.
  6. Si tens diversos comptes o calendaris, hauràs de repetir aquests passos amb cada calendari.
Desactivar les notificacions al mòbil

Encara que desactivis les notificacions al mòbil, les continuaràs rebent a l'ordinador i per correu electrònic.

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú.
  3. A la part inferior, toca Configuració Configuració.
  4. Toca General.
  5. Desactiva l'opció "Notifica en aquest dispositiu".

Desactivar les notificacions d'una altra aplicació de calendari

Si reps notificacions duplicades d'una altra aplicació de calendari del dispositiu, segueix aquestes instruccions per desactivar-les.

Desactivar les notificacions de correu electrònic
  1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú.
  3. A la part inferior, toca Configuració Configuració.
  4. Selecciona un dels calendaris, com ara Esdeveniments
  5. A la secció "Notificacions predeterminades", toca la notificació actual.
  6. Tria un període de temps per mostrar les notificacions al dispositiu o toca No vull cap notificació

Desactivar les notificacions d'una altra aplicació de calendari

Si reps notificacions duplicades d'una altra aplicació de calendari del dispositiu, segueix aquestes instruccions per desactivar-les.

Resoldre problemes

Dues notificacions d'un mateix esdeveniment

Si tens altres aplicacions de calendari instal·lades al dispositiu, és possible que rebis més d'una notificació d'un mateix esdeveniment. Segueix els passos següents per desactivar les notificacions de l'altra aplicació.

Les indicacions concretes de cada dispositiu poden variar una mica però, en general, aquests són els passos que has de seguir:

1. Obre l'aplicació Configuració al telèfon o a la tauleta.
  2. Localitza la secció Aplicacions o Gestor d'aplicacions. És possible que t'hagis de desplaçar cap avall o anar a una altra pàgina de la configuració.
  3. Selecciona de quina aplicació de calendari no vols rebre notificacions.
  4. Localitza la secció Notificacions i ajusta la configuració.
No rebo cap notificació
  1. Assegura't que les notificacions del teu calendari estiguin activades mitjançant les indicacions d'aquesta pàgina.
  2. Per comprovar si la sincronització funciona correctament, segueix els passos que s'indiquen a la pàgina Solucionar problemes de sincronització relacionats amb l'aplicació Google Calendar.

Nota sobre els esdeveniments de vols: de manera predeterminada, no rebràs cap notificació dels esdeveniments de vols que s'hagin afegit des de Gmail.