Canviar o desactivar les notificacions de Calendar

Per evitar que t'oblidis d'un esdeveniment, pots rebre notificacions al telèfon, a l'ordinador o al correu electrònic. Pots canviar la configuració de les notificacions d'un esdeveniment concret o bé de tots els esdeveniments.

Per recordar fàcilment els esdeveniments, pots rebre notificacions al telèfon, a l'ordinador o per correu electrònic. Pots definir-les per a un esdeveniment concret o bé per a tots.

Canviar la configuració de notificacions

Quan reps un avís a l'ordinador, el reps també al telèfon.

Nota: Google Calendar sempre envia un correu electrònic de notificació als usuaris que no fan servir el nostre servei cada vegada que es crea, s'actualitza o se suprimeix un esdeveniment a què estan convidats.

Activar o desactivar les notificacions

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i, a continuació, Configuració.
  3. A l'esquerra, fes clic a General i, a continuació, Configuració d'esdeveniments.
  4. Aquí pots fer el següent:
    • Activar o desactivar les notificacions: fes clic a Notificacions i selecciona com les vols rebre.
    • Definir que s'enviïn notificacions només si respons Sí o Potser: fes clic a Afegeix invitacions automàticament i, a continuació, Sí, però no enviïs notificacions d'esdeveniments tret que hagi respost Sí o Potser.

Nota: per canviar la configuració, has de tenir Google Calendar obert al navegador (per exemple, Chrome o Safari). És possible que et demanin que donis permís a calendar.google.com per mostrar notificacions.

Error "El navegador no admet les notificacions"

Aquest error vol dir que has d'actualitzar el navegador web per poder rebre avisos d'esdeveniments.

Canviar les notificacions d'esdeveniments

1. Obre Google Calendar.
  2. Fes clic a l'esdeveniment.
  3. Fes clic a Edita Edita.
  4. Al costat de Notificacions Notificacions, tria com les vols rebre.
  5. A la part superior de la pàgina, fes clic a Desa.

Nota: quan fas canvis, no afecten cap altre convidat de l'esdeveniment.

No he rebut cap notificació

1. Primer de tot, segueix els passos anteriors per comprovar que les notificacions del teu calendari estiguin activades.
  2. A la configuració de permisos del navegador, comprova que hagis triat que es mostrin notificacions. En cas contrari, activa les notificacions d'escriptori.

A Chrome

1. Obre Chrome.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A la part inferior de la pàgina, fes clic a Configuració avançada Fletxa avall.
  4. A "Privadesa i seguretat", fes clic a Configuració del lloc web.
  5. Fes clic a Notificacions.
  6. Al costat de "Permet", fes clic a Afegeix.
  7. Introdueix calendar.google.com i, a continuació, fes clic a Afegeix.

En altres navegadors

1. Obre el navegador web.
  2. Ves a les preferències de notificació del navegador.
  3. Afegeix permisos per a calendar.google.com.

Consulta les instruccions específiques al lloc web d'assistència del navegador.

Nota: si delegues el calendari a algú de la teva organització, no rebràs cap notificació quan el delegat hi canviï un esdeveniment.