Modificar les notificacions de Google Calendar

Per poder recordar els propers esdeveniments, tens l'opció de rebre notificacions al telèfon, a l'ordinador o per correu electrònic. Pots canviar la configuració de notificacions d'un esdeveniment o de diversos.

Canviar la configuració de notificacions

Pots triar les accions següents:

• Editar les notificacions predeterminades dels esdeveniments únics i de tot el dia.
  • Rebre notificacions al dispositiu, per correu electrònic o per totes dues vies.
Canviar la configuració de notificacions

Els canvis que facis als dispositius mòbils se sincronitzaran amb les notificacions de l'ordinador. Per exemple, si tries una notificació d'"1 hora abans" al telèfon, també rebràs una notificació en una finestra emergent a l'ordinador 1 hora abans de l'esdeveniment.

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú.
  3. A la part inferior, toca Configuració Configuració.
  4. Selecciona un dels calendaris.
  5. Selecciona Canvia, Suprimeix o Afegeix una notificació.

Important: els canvis que facis a les notificacions només se t'aplicaran a tu. Les notificacions que rebin la resta de convidats de l'esdeveniment dependran de la configuració que hagin triat.

Configuració del so i de la vibració
  1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú.
  3. A la part inferior, toca Configuració Configuració.
  4. Toca General.
  5. Desplaça't fins a la secció "Notificacions" i activa l'opció "Notifica en aquest dispositiu".
  6. Toca Notificacions de calendari.
  7. Selecciona la configuració de notificació, so i vibració que vulguis.

Consell: per canviar el to de les notificacions, desactiva l'opció Utilitza un to estàndard o toca So i selecciona'n un altre.

Per a esdeveniments concrets

Els canvis que facis al dispositiu mòbil se sincronitzaran amb les notificacions de l'ordinador. Per exemple, si tries una notificació d'"1 hora abans" al telèfon, també rebràs una notificació en una finestra emergent a l'ordinador 1 hora abans de l'esdeveniment.

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Obre l'esdeveniment.
  3. Toca Edita Edita.
  4. Toca Afegeix una altra notificació.
  5. Tria el tipus de notificació o el moment en què s'ha de mostrar i toca Fet.
  6. Per suprimir la notificació anterior, toca Suprimeix Suprimeix.
  7. Toca Desa.

Important: els canvis que facis a les notificacions només se t'aplicaran a tu. Les notificacions que rebin la resta de convidats de l'esdeveniment dependran de la configuració que hagin triat.

Desactivar les notificacions

Desactivar totes les notificacions

Per desactivar totes les notificacions de Google Calendar, canvia la configuració predeterminada del teu calendari. Com que les notificacions se sincronitzen al dispositiu mòbil i a l'ordinador, pots modificar la configuració des de l'aplicació o des de l'ordinador.

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú.
  3. A la part inferior, toca Configuració Configuració.
  4. Tria un dels calendaris.
  5. Toca una notificació i tria No vull cap notificació. Repeteix el mateix procés amb cada notificació.

Si tens diversos comptes o calendaris, repeteix aquests passos.

Desactivar les notificacions només al mòbil

Encara que desactivis les notificacions al mòbil, en continuaràs rebent a l'ordinador i per correu electrònic.

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú.
  3. A la part inferior, toca Configuració Configuració.
  4. Toca General.
  5. Desactiva l'opció Notifica en aquest dispositiu.
Desactivar les notificacions per correu electrònic
  1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú.
  3. A la part inferior, toca Configuració Configuració.
  4. Selecciona un calendari.
  5. Selecciona Canvia, Suprimeix o Afegeix una notificació.
Desactivar les notificacions d'una altra aplicació de calendari

Si reps notificacions duplicades d'una altra aplicació de calendari del dispositiu, segueix aquestes instruccions generals per desactivar-les. Pot ser que les instruccions per al teu dispositiu variïn una mica.

1. Obre l'aplicació Configuració al telèfon o a la tauleta.
  2. Localitza la secció Aplicacions o Gestor d'aplicacions. És possible que t'hagis de desplaçar cap avall o anar a una altra pàgina de la configuració.
  3. Selecciona de quina aplicació de calendari no vols rebre notificacions.
  4. Localitza la secció Notificacions i ajusta la configuració.

Resoldre problemes

Dues notificacions d'un mateix esdeveniment

Si tens una altra aplicació de calendari instal·lada al dispositiu, és possible que rebis notificacions duplicades. Les instruccions varien en funció de cada dispositiu. Per tant, cal que utilitzis la informació següent com a directriu:

1. Obre l'aplicació Configuració al telèfon o a la tauleta.
  2. Localitza la secció Aplicacions o Gestor d'aplicacions. És possible que t'hagis de desplaçar cap avall o anar a una altra pàgina de la configuració.
  3. Selecciona de quina aplicació de calendari no vols rebre notificacions.
  4. Localitza la secció Notificacions i ajusta la configuració.
No rebo cap notificació

Important: de manera predeterminada, no rebràs cap notificació dels vols o de les reserves que s'hagin afegit des de Gmail.