Slett eller slutt å abonnere på en kalender

Hvis du ikke trenger en kalender lenger, kan du slette den for godt eller slutte å abonnere på den. Hvis du tror at du kommer til å få bruk for den igjen senere, kan du skjule den i stedet.

Skjul en kalender midlertidig

Dette er et hendig alternativ for kalendere du bare sjekker av og til. Hvis kalenderen din er skjult, er firkanten ved siden av den et omriss.

1. Åpne Google Kalender-appen Kalender på iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen Meny.
  3. Trykk på det fargede feltet ved siden av et kalendernavn i kalenderlisten din.

Slett en kalender

For å slette en kalender må du åpne Google Kalender på en datamaskin. Finn ut mer.