Slett eller slutt å abonnere på en kalender

Hvis du ikke trenger en kalender lenger, kan du slette den for godt eller slutte å abonnere på den. Hvis du tror at du kommer til å få bruk for den igjen senere, kan du skjule den i stedet.

Alternativer for å fjerne kalendere

Skjul en kalender midlertidig

Dette er et hendig alternativ for kalendere du bare sjekker av og til.

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Finn kalenderen du vil skjule, på venstre side. Den kan ligge under «Mine kalendere» eller «Andre kalendere».
  3. Klikk på kalenderen for å skjule eller vise den.
Fjern en kalender midlertidig fra listen din

Når du fjerner en kalender fra listen din, ser du den ikke lenger under «Mine kalendere» eller «Andre kalendere».

Fjern en kalender

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. På venstre side finner du frem til kalenderen du vil fjerne. Den kan ligge under «Mine kalendere» eller «Andre kalendere».
  3. Hold markøren over kalendernavnet, og klikk på Mer Mer.
  4. Klikk på Skjul fra listen.

Hent tilbake en kalender du har fjernet

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger Innstillinger etterfulgt av Innstillinger.
  3. Finn kalenderen du vil hente tilbake, i kolonnen til venstre.
  4. Klikk på Forhåndsvisning Forhåndsvisning.
Fjern en kalender for godt fra listen din

Når du sier opp abonnementet på en kalender, ser du den ikke igjen med mindre en annen eier av kalenderen deler den med deg på nytt.

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger Innstillinger etterfulgt av Innstillinger.
  3. Velg kalenderen du vil fjerne, i kolonnen til venstre.
  4. Klikk på Fjern kalenderen.
  5. Klikk på Fjern kalenderen.
  6. Klikk på Fjern kalenderen.
Gjenopprett en kalender du har sagt opp abonnementet på

Det er bare mulig å få tilbake kalendere du har avsluttet abonnementet på, hvis de eies av eller deles med noen andre.

Noen andre eier kalenderen

Hvis kalenderen du avsluttet abonnementet på, eies av noen andre, kan du be vedkommende om å dele kalenderen med deg igjen.

Du eier kalenderen, og den var ikke delt med andre

Dessverre kan du ikke gjenopprette kalenderen du avsluttet abonnementet på. Neste gang bør du prøve å fjerne kalenderen fra listen din i stedet.

Du eier kalenderen, og den er delt med andre

Hvis en annen person fortsatt har tilgang til kalenderen du eide, kan du be vedkommende om å finne kalenderadressen. Du kan bruke den adressen for å legge til kalenderen på kontoen din igjen.

Trinn 1: Be den andre personen om å gjøre følgende:
  1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger Innstillinger etterfulgt av Innstillinger.
  3. Finn den delte kalenderen du vil gjenopprette, i kolonnen til venstre.
  4. Klikk på kalendernavnet.
  5. Rull ned til delen «Integrer kalenderen», og klikk på den hemmelige eller offentlige iCal-adressen.
  6. Til slutt må personen kopiere linken og sende den til deg.
Trinn 2: Gjør følgende selv:
  1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger Innstillinger etterfulgt av Innstillinger.
  3. Til venstre klikker du på Legg til kalender etterfulgt av Fra nettadresse.
  4. Lim inn kalenderadresselinken du fikk fra den andre personen, i nettadressefeltet.
  5. Klikk på Legg til kalender. Nå skal kalenderen stå oppført på venstre side i Google Kalender.
Slett en kalender (kan ikke angres)

Dette skjer når du sletter en kalender

• Kalenderen og alle aktivitetene i den slettes for godt.
  • Hvis kalenderen er delt med andre, får ikke de tilgang til kalenderen og aktivitetene i den heller.

Merk: Du kan ikke slette hovedkalenderen (standardkalenderen) din, men du kan slette aktivitetene i den.

Slett en kalender

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger Innstillinger etterfulgt av Innstillinger.
  3. Finn kalenderen du vil slette, i kolonnen til venstre.
  4. Klikk på kalendernavnet.
  5. Klikk på Fjern kalenderen etterfulgt av Slett etterfulgt av Slett for godt.
Slett alle aktivitetene i hovedkalenderen din

Du kan ikke slette hovedkalenderen din, men du kan slette alle aktivitetene i den.

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Øverst på siden klikker du på Innstillinger Innstillinger etterfulgt av Innstillinger.
  3. Klikk på navnet til hovedkalenderen din øverst i listen. Den er vanligvis merket med fornavnet og etternavnet ditt.
  4. Klikk på Slett nederst på siden. Det kan ta noen minutter før du får full tilgang til alle funksjonene i Google Kalender etter at du har tømt hovedkalenderen din.