Een agenda verwijderen of afmelden voor een agenda

Als je een agenda niet meer nodig hebt, kun je deze definitief verwijderen of je hiervoor afmelden. Als je denkt dat je de agenda later nog nodig hebt, kun je deze verbergen.

Een agenda tijdelijk verbergen

Dit is een handige optie voor agenda's die je alleen af en toe bekijkt. Je kunt zien of je agenda is verborgen als het vierkantje ernaast niet is ingekleurd.

1. Open de Google Agenda-app Agenda op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik linksboven op Menu Menu.
  3. Tik in je lijst met agenda's op het gekleurde vak naast de naam van een agenda.

Een agenda verwijderen

Als je een agenda wilt verwijderen, open je Google Agenda op een computer. Meer informatie