Kalenterin poistaminen tai sen tilauksen lopettaminen

Jos et enää tarvitse kalenteria, voit poistaa sen pysyvästi tai peruuttaa sen tilauksen. Jos kuitenkin uskot tarvitsevasi kalenteria myöhemmin, voit piilottaa sen.

Kalenterien poistovaihtoehdot

Kalenterin piilottaminen väliaikaisesti

Tämä on hyvä vaihtoehto kalentereille, joita käytät vain ajoittain.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Etsi vasemmalta kalenteri, jonka haluat piilottaa. Kalenteri voi olla Omat kalenterit- tai Muut kalenterit ‑osiossa.
  3. Piilota tai näytä kalenteri klikkaamalla sitä.
Kalenterin poistaminen listasta väliaikaisesti

Jos poistat kalenterin listastasi, sitä ei enää löydy Omat kalenterit- tai Muut kalenterit ‑osiosta.

Kalenterin poistaminen

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Etsi poistettava kalenteri vasemmalta. Kalenteri voi olla Omat kalenterit- tai Muut kalenterit ‑osiossa.
  3. Vie hiiri kalenterin nimen päälle ja klikkaa Lisää Lisää.
  4. Klikkaa Piilota listasta.

Poistetun kalenterin palauttaminen

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Etsi vasemmasta sarakkeesta kalenteri, jonka haluat palauttaa.
  4. Klikkaa Esikatselu Esikatselu.
Kalenterin poistaminen listasta pysyvästi

Jos perut jonkin kalenterin tilaamisen, voit nähdä kalenterin jälleen vasta, kun kalenterin toinen omistaja jakaa sen uudelleen kanssasi.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Valitse vasemmasta sarakkeesta kalenteri, jonka haluat poistaa.
  4. Valitse Poista kalenteri.
  5. Klikkaa Peruuta tilaus.
  6. Valitse Poista kalenteri.
Peruutetun kalenterin palauttaminen

Peruutetun kalenterin palauttaminen riippuu siitä, omistaako kalenterin toinen henkilö vai onko se jaettu myös muille.

Kalenterin omistaa toinen henkilö

Jos peruutetun kalenterin omistaa toinen henkilö, voit pyytää häntä jakamaan kalenterin kanssasi uudelleen.

Sinä omistat kalenterin eikä sitä oltu jaettu muille

Valitettavasti et voi palauttaa kalenteria, jonka tilauksen peruutit. Jatkossa kannattaa poistaa kalenteri luettelosta tilauksen peruuttamisen sijaan.

Sinä omistat kalenterin ja se oli jaettu muille

Jos joku muu käyttää edelleen omistamaasi kalenteria, voit pyytää häntä etsimään kalenterin osoitteen. Osoitteen avulla voit lisätä kalenterin takaisin tilillesi.

1. vaihe: Pyydä henkilöä seuraamaan näitä ohjeita
  1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Etsi vasemmasta sarakkeesta jaettu kalenteri, jonka haluat palauttaa.
  4. Klikkaa kalenterin nimeä.
  5. Vieritä "Integroi kalenteri" ‑kohtaan ja klikkaa salaista tai julkista iCal-osoitetta.
  6. Kopioi linkki ja lähetä se itsellesi.
Vaihe 2: Seuraa näitä ohjeita
  1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Valitse vasemmalta Lisää kalenteri ja sitten URL-osoitteesta.
  4. Liitä toiselta henkilöltä saamasi kalenterin osoitelinkki URL-kenttään.
  5. Valitse Lisää kalenteri. Kalenterin pitäisi nyt näkyä Google Kalenterin vasemmassa reunassa.
Kalenterin poistaminen (toimintoa ei voi kumota)

Kalenterin poistamisen seuraukset

• Kalenteri ja kaikki sen tapahtumat poistetaan pysyvästi.
  • Jos kalenteri on jaettu muille henkilöille, myöskään he eivät enää voi käyttää kalenteria ja sen tapahtumia.

Huom. Et voi poistaa ensisijaista kalenteriasi (oletus), mutta voit poistaa sen tapahtumat.

Kalenterin poistaminen

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Etsi poistettava kalenteri vasemmasta sarakkeesta.
  4. Klikkaa kalenterin nimeä.
  5. Klikkaa Poista kalenteri ja sitten Poista ja sitten Poista pysyvästi.
Kaikkien tapahtumien poistaminen ensisijaisesta kalenterista

Et voi poistaa ensisijaista kalenteria, mutta voit poistaa kaikki sen tapahtumat.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse sivun yläreunasta Asetukset Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Klikkaa listan yläreunasta ensisijaisen kalenterisi nimeä. Se on yleensä merkitty etu- ja sukunimelläsi.
  4. Valitse sivun alareunasta Poista. Ensisijaisen kalenterin tyhjentämisen jälkeen saattaa kulua muutama minuutti, ennen kuin kaikkiin Google Kalenterin ominaisuuksiin pääsee.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita