Ta bort eller avsluta prenumerationen på en kalender

Om du inte behöver en kalender längre kan du ta bort den permanent eller sluta prenumerera på den. Om du tror att du kan behöva kalendern senare kan du dölja den i stället.

Dölj en kalender tillfälligt

Ett bra alternativ för kalendrar som du bara öppnar då och då. Kalendern är dold om rutan intill den inte har färgfyllning.

1. Öppna Google Kalender-appen Kalender på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Meny Meny längst upp till vänster.
  3. Tryck på den färgade rutan intill ett kalendernamn i kalenderlistan.

Ta bort en kalender

Ta bort en kalender genom att öppna Google Kalender på en dator. Läs mer.