Sök i Google Kalender

Det går att söka i kalendern för att hitta tidigare och framtida händelser.

Sök så här

1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Högst upp på sidan söker du i rutan där det står Sök i Kalender.
  3. Du ser resultat medan du skriver, inklusive dem från andra Google-produkter du använder, som Gmail och Google Drive.
  4. Klicka på ett resultat för att visa information om händelsen.

Obs! Vi förbättrar sökförslag genom att spara dina kalendersökningar och din surfaktivitet i Min aktivitet om du har aktiverat Webb- och appaktivitet.

Filtrera resultaten

Begränsa resultaten genom att klicka på nedåtpilen Nedåtpil till höger i sökrutan.

Här går det att välja:

• Vilka kalendrar att söka i
  • Vad (information från händelsen, inklusive dess namn)
  • Vem (namn på deltagare eller händelseägare)
  • Var (platsen för händelsen)
  • Har inte
  • Datumintervall

Jag ser inte alla tidigare händelser i sökresultaten

Om det inte går att visa tidigare händelser när du söker, prova med att använda avancerad sökning på datorn för att enbart visa resultat för en viss tidsperiod.

1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Klicka på nedåtpilen Nedåtpil i sökrutan.
  3. Lägg till information som du vill filtrera efter, inklusive datum.
  4. Klicka på Sök Sök längst ned i rutan.