Zoeken in Google Agenda

Je kunt zoeken in je agenda naar afspraken die al zijn geweest of nog gaan plaatsvinden.

Hoe je kunt zoeken

1. Open op je iPhone of iPad de Google Agenda-app Google Agenda
  2. Tik in de linkerbovenhoek op Menu Menu en dan Zoeken.
  3. Typ wat je wilt zoeken en tik op Zoeken

Opmerking: Voor het verbeteren van de zoeksuggesties worden je Agenda-zoekopdrachten en browse-activiteit opgeslagen in Mijn activiteit als 'Web- en app-activiteit' is ingeschakeld.

Afspraken die al zijn geweest, worden niet weergegeven

Als afspraken uit het verleden niet worden weergegeven terwijl je zoekt, gebruik dan geavanceerd zoeken op je computer om alleen resultaten voor een bepaalde periode weer te geven.

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik in het zoekvak op de pijl-omlaag Pijl-omlaag
  3. Voeg de informatie toe waarop je wilt filteren, waaronder de datums.
  4. Klik onderaan het vak op Zoeken Zoeken.