Haku Google Kalenterista

Voit etsiä kalenterista menneitä ja tulevia tapahtumia.

Haku

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta Haku .
  3. Kirjoita hakutermit.
  4. Napauta oikeasta alakulmasta Haku

Huom: Kalenterin haut ja selaushistoria tallennetaan My Activity ‑kohtaan, jos Verkko‑ ja sovellustoiminta on käytössä. Tällä tavalla saat parempia hakuehdotuksia.

Menneet tapahtumat eivät näy

Jos menneet tapahtumat eivät näy hakutuloksissa, voit kokeilla rajata hakua tietylle ajanjaksolle tietokoneversion tarkennetun haun avulla.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Klikkaa hakukentässä olevaa alanuolta Alanuoli
  3. Kirjoita tiedot, joiden perusteella haluat suodattaa. Lisää myös päivämäärät.
  4. Valitse kentän alareunassa Haku.