Søg i Google Kalender

Du kan søge i din kalender for at finde tidligere og kommende begivenheder.

Sådan søger du

1. Åbn appen Google Kalender Kalender på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Søg Søg øverst til højre.
  3. Angiv dine søgetermer.
  4. Tryk på Søg Søg nederst til højre.

Bemærk! For at forbedre søgeforslagene gemmes dine søgninger og din browsingaktivitet fra Kalender under Min aktivitet, hvis Web- og appaktivitet er slået til.

Jeg kan ikke se tidligere begivenheder

Hvis du ikke kan se tidligere begivenheder, når du søger, kan du prøve at bruge avanceret søgning på din computer for kun at se resultater fra en bestemt periode.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på pil ned Nedadvendt pil i søgefeltet.
  3. Tilføj de oplysninger, du vil filtrere efter, inklusive datoerne.
  4. Klik på Søg nederst i feltet.