Fer cerques a Google Calendar

Pots fer cerques al teu calendari per trobar esdeveniments passats i futurs.

Com es poden fer cerques

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, selecciona Cerca Cerca.
  3. Introdueix els termes de cerca.
  4. Els resultats es mostren a mesura que escrius, inclosos els d'altres productes de Google que utilitzes, com ara Gmail i Google Drive.
  5. Fes clic en un resultat per veure els detalls de l'esdeveniment en qüestió.

Nota: per millorar els suggeriments de cerca, les consultes que fas a Calendar i la teva activitat de navegació es desen a La meva activitat (si tens activada l'opció Activitat al web i en aplicacions).

Filtrar els resultats

Per restringir els resultats, fes clic a la fletxa avall Fletxa avall, a la dreta del quadre de cerca.

Aquí pots triar el següent:

• En quins calendaris vols fer la cerca.
  • Què vols cercar (informació de l'esdeveniment, com ara el nom).
  • Qui són els convidats (noms dels convidats o propietaris de l'esdeveniment).
  • On ha tingut lloc l'esdeveniment (ubicació).
  • No conté.
  • L'interval de dates.

No es mostren tots els esdeveniments passats als resultats de la cerca

Si no trobes els esdeveniments passats que cerques, utilitza la cerca avançada a l'ordinador perquè només es mostrin els resultats d'un període de temps concret.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Al quadre de cerca, fes clic a la fletxa avall Fletxa avall
  3. Afegeix la informació que vulguis utilitzar com a criteri de filtre, incloses les dates.
  4. A la part inferior del quadre, fes clic a Cerca.