Zoeken in Google Agenda

Je kunt zoeken in je agenda naar afspraken die al zijn geweest of nog gaan plaatsvinden.

Hoe je kunt zoeken

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Selecteer rechtsboven Zoeken Zoeken.
  3. Geef je zoektermen op.
  4. Terwijl je typt, krijg je resultaten te zien, waaronder resultaten uit andere Google-producten die je gebruikt, zoals Gmail en Google Drive.
  5. Klik op een resultaat om de details van die afspraak te bekijken.

Opmerking: Voor het verbeteren van de zoeksuggesties worden je Agenda-zoekopdrachten en browse-activiteit opgeslagen in Mijn activiteit als je 'Web- en app-activiteit' hebt aangezet.

Je resultaten filteren

Als je je resultaten wilt verfijnen, klik je rechts van het zoekvak op de pijl-omlaag Pijl-omlaag.

Hier krijg je de volgende opties:

• In welke agenda's je kunt zoeken
  • Wat (informatie uit de afspraak, inclusief de naam)
  • Wie (namen van genodigden of eigenaren van de afspraak)
  • Waar (locatie van je afspraak)
  • Zonder de woorden
  • Periode

Niet alle afspraken uit het verleden worden weergegeven in mijn zoekresultaten

Als je geen afspraken uit het verleden ziet terwijl je zoekt, gebruik dan geavanceerd zoeken op je computer om alleen resultaten voor een bepaalde periode te bekijken.

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik in het zoekvak op de pijl-omlaag Pijl-omlaag
  3. Voeg de informatie toe waarop je wilt filteren, waaronder de datums.
  4. Klik onderaan het vak op Zoeken.