Tapahtumakutsuihin vastaaminen

Voit kertoa osallistumisestasi tapahtumaan vastaamalla kalenterikutsuun. Voit myös lisätä kommentin tai ehdottaa toista tapahtuma-aikaa. Kun kutsu saapuu sähköpostiisi, Google Kalenteri lisää tapahtuman ensisijaiseen kalenteriin.

Tärkeää: Asetuksistasi riippuen tapahtumat eivät välttämättä näy kalenterissa ennen kuin vastaat kutsuun tai vahvistat tuntevasi tietyt lähettäjät. Tällaisia lähettäjiä ovat esimerkiksi

• organisaation ulkopuoliset käyttäjät
  • ihmiset, jotka eivät ole yhteystiedoissasi
  • ihmiset, joihin et ole ollut yhteydessä aiemmin.

Jos haluat päivittää tapahtuman asetuksia, lue lisää kutsujen ylläpitämisestä.

Kutsuun vastaaminen

1. Avaa sähköpostikutsu tai kalenteriisi lisätty tapahtuma.
  2. Valitse Osallistutko?-kohdasta
    • Kyllä
    • Ei
    • Ehkä
    • Kyllä, kokoushuoneessa
    • Kyllä, osallistun virtuaalisesti

Vastauksen muuttaminen

1. Napauta tapahtumaa kalenteristasi.
  2. Valitse Osallistutko?-kohdasta
    • Kyllä
    • Ei
    • Ehkä
    • Kyllä, kokoushuoneessa
    • Kyllä, osallistun virtuaalisesti

Uuden ajankohdan ehdottaminen

Osallistujana:

1. Napauta tapahtumaa kalenteristasi.
  2. Klikkaa Ehkä-kohdan vierestä alanuolta Alanuolija sitten Ehdota uutta ajankohtaa.
  3. Valitse toinen kellonaika tai päivä.
    Vinkki: Voit lisätä ehdottamaasi ajankohtaan myös viestin.
  4. Valitse Lähetä Lähetä.
  5. Vahvista vastauksesi.

Vinkki: Näet Aikaehdotus lähetetty tapahtuman järjestäjälle ‑bannerin. Järjestäjä voi hyväksyä ehdotuksesi tai hylätä sen.

Järjestäjänä:

1. Napauta kalenterista tapahtumaa, jossa on kellokuvake.
  2. Valitse Osallistujat-kohdasta aikaehdotus, jonka haluat nähdä.
  3. Vaihda ehdotettu ajankohta tapahtuman ajankohdaksi napauttamalla Valmis Valmis.
  4. Napauta Tallenna.

Tietoja uudesta aikaehdotuksesta

• Ehdotukset eivät ole käytössä isoissa tapahtumissa, joissa on yli 200 osallistujaa, eikä koko päivän kestävissä tapahtumissa. Lue lisää isoista tapahtumista.
  • Kaikki osallistujat voivat ehdottaa uutta ajankohtaa. Järjestäjät eivät voi ehdottaa uutta ajankohtaa.
  • Tapahtuman järjestäjä saa sähköposti-ilmoituksia aikaehdotuksista, jos hän ottaa käyttöön Tapahtuman vastaukset Google Kalenterin asetuksista tietokoneella.

Kalenterikutsujen lähettäminen edelleen

Tärkeää: Jos lähetät oman kutsusi edelleen, kutsun vastaanottaja saattaa nähdä päivitetyt kokoustiedot ja hän voi muuttaa vastaustasi milloin tahansa.

Jos sinulla on lupa lisätä osallistujia tapahtumaan, voit lähettää kutsun edelleen uusille osallistujille sähköpostitse. Kun uudet osallistujat vastaavat kutsuun, heidät lisätään osallistujaluetteloon. He voivat kutsua myös muita.

Jos et halua, että osallistujat kutsuvat muita, muokkaa tapahtumaa, napauta osallistujia ja poista Osallistujat voivat lisätä muita ‑asetus käytöstä.