Tapahtumakutsuihin vastaaminen

Kun saat tapahtumakutsun Google Kalenterin kautta, tapahtuma näkyy kalenterissasi automaattisesti. Voit vastata kalenterikutsuihin, jotta muut tietävät, aiotko osallistua tapahtumaan. Voit myös lisätä kommentin tai ehdottaa toista tapahtuma-aikaa. Tapahtuma lisätään siihen sähköpostitiliin liitettyyn ensisijaiseen kalenteriin, johon kutsu lähetettiin.

Kutsuun vastaaminen

1. Avaa sähköpostikutsu tai kalenteriisi lisätty tapahtuma.
  2. Valitse Osallistutko?-kohdasta Kyllä, Ei tai Ehkä.

Vastauksen muuttaminen

1. Napauta tapahtumaa kalenteristasi.
  2. Valitse Osallistutko?-kohdasta Kyllä, Ei tai Ehkä.

Uuden ajankohdan ehdottaminen

Osallistujana:

1. Napauta tapahtumaa kalenteristasi.
  2. Valitse Ehkä-kohdan vierestä Ylänuolija sitten Ehdota uutta ajankohtaa.
  3. Valitse toinen kellonaika tai päivä.
    • Vinkki: Voit lisätä ehdottamaasi ajankohtaan myös viestin.
  4. Valitse Lähetä Lähetä.
  5. Vahvista vastauksesi.

Huom. Ajankohtaehdotus lähetetty järjestäjälle ‑banneri näkyy näytöllä. Järjestäjä voi hyväksyä ehdotuksesi tai hylätä sen.

Järjestäjänä:

1. Napauta kalenterista tapahtumaa, jossa on kellokuvake.
  2. Valitse Osallistujat-kohdasta ajankohtaehdotus, jonka haluat katsoa.
  3. Vaihda ehdotettu ajankohta tapahtuman ajankohdaksi napauttamalla Valmis Valmis.
  4. Napauta Tallenna.

Uuden ajankohdan ehdottamista koskevat tiedot

• Ehdotukset eivät ole käytössä isoissa tapahtumissa, joissa on yli 200 osallistujaa, eikä koko päivän kestävissä tapahtumissa. Lue lisää isoista tapahtumista.
  • Kaikki osallistujat voivat ehdottaa uutta ajankohtaa. Järjestäjät eivät voi ehdottaa uutta ajankohtaa.
  • Järjestäjälle ilmoitetaan ehdotuksista sähköpostitse vain, jos hän on ottanut Tapahtuman vastaukset ‑toiminnon käyttöön Google Kalenterin asetuksista tietokoneella.

Kalenterikutsujen lähettäminen edelleen

Tärkeää: Jos lähetät oman kutsusi edelleen, kutsun vastaanottaja saattaa nähdä päivitetyt kokoustiedot ja hän voi muuttaa vastaustasi milloin tahansa.

Jos sinulla on lupa lisätä osallistujia tapahtumaan, voit lähettää kutsun edelleen uusille osallistujille sähköpostitse. Kun uudet osallistujat vastaavat kutsuun, heidät lisätään osallistujaluetteloon. He voivat kutsua myös muita.

Jos et halua, että osallistujat kutsuvat muita, muokkaa tapahtumaa, napauta osallistujia ja poista Osallistujat voivat lisätä muita ‑asetus käytöstä.