Tapahtumakutsuihin vastaaminen

Kun saat tapahtumakutsun Google Kalenterin kautta, tapahtuma näkyy kalenterissasi automaattisesti. Voit vastata kalenterikutsuihin, jotta muut tietävät, aiotko osallistua tapahtumaan. Voit myös lisätä muistiinpanon tai ehdottaa toista tapahtuma-aikaa.

Kutsuun vastaaminen

1. Avaa sähköpostikutsu tai kalenteriisi lisätty tapahtuma.
  2. Valitse Osallistutko?-kohdasta Kyllä, Ei tai Ehkä.

Vastauksen muuttaminen

1. Valitse tapahtuma kalenteristasi.
  2. Valitse Osallistutko?-kohdasta Kyllä, Ei tai Ehkä.

Uuden ajankohdan ehdottaminen

Osallistujana:

1. Klikkaa tapahtumaa kalenteristasi.
  2. Valitse Ehkä-kohdan vierestä Alanuoli ja sitten Ehdota uutta ajankohtaa.
  3. Valitse toinen kellonaika tai päivä.
  4. Valinnainen: Lisää viesti.
  5. Valitse Lähetä ehdotus.

Järjestäjänä:

1. Napauta kalenterista tapahtumaa, jossa on kellokuvake.
  2. Katso ehdotetut ajankohdat Osallistujat-kohdasta.
  3. Klikkaa katsottavan ajankohdan alapuolelta Tarkista ehdotettu aika.
  4. Vaihda ehdotettu ajankohta tapahtuman ajankohdaksi klikkaamalla Tallenna.

Uuden ajankohdan ehdottamista koskevat tiedot

• Ehdotukset eivät ole käytössä isoissa tapahtumissa, joissa on yli 200 osallistujaa, eikä koko päivän kestävissä tapahtumissa. Lue lisää isoista tapahtumista.
  • Kaikki osallistujat voivat ehdottaa uutta ajankohtaa. Järjestäjät eivät voi ehdottaa uutta ajankohtaa.
  • Järjestäjälle ilmoitetaan ehdotuksista sähköpostitse vain, jos hän on ottanut Tapahtuman vastaukset ‑toiminnon käyttöön Google Kalenterin asetuksista tietokoneella.

Kommentin lisääminen vastauspyyntöön

1. Klikkaa tapahtumaa kalenteristasi.
  2. Valitse Ehkä-kohdan vierestä Alanuoli ja sitten Lisää kommentti.
  3. Kirjoita kommentti.
  4. Valinnainen: Valitse vastauksesi Alanuoli.
  5. Klikkaa Tallenna.

Kalenterikutsujen lähettäminen edelleen

Jos sinulla on lupa lisätä osallistujia tapahtumaan, voit lähettää kutsun edelleen uusille osallistujille sähköpostitse. Kun uudet osallistujat vastaavat kutsuun, heidät lisätään osallistujaluetteloon. He voivat kutsua myös muita.

Huom. Jos et halua, että osallistujat kutsuvat muita, muokkaa tapahtumaa ja poista valinta Osallistujat voivat ‑kohdan alapuolella olevasta Kutsua muita ‑ruudusta.