Respondre a invitacions a esdeveniments

Per comunicar als participants si pots assistir a un esdeveniment, pots respondre a les invitacions del calendari. A més, pots afegir-hi una nota o proposar una altra hora per celebrar l'esdeveniment. Quan rebis la invitació al teu compte de correu electrònic, Google Calendar afegirà l'esdeveniment al teu calendari principal.

Important: en funció de la teva configuració, és possible que els esdeveniments no es mostrin al calendari fins que no responguis a l'esdeveniment o confirmis que coneixes determinats remitents. Aquests són alguns dels remitents:

• Persones que no pertanyen a la teva organització.
  • Persones que no tens als contactes.
  • Persones amb qui no has interaccionat mai abans.

Per actualitzar la configuració dels esdeveniments, obtén informació sobre com pots gestionar les invitacions.

Confirmar l'assistència en una invitació

1. Obre el correu electrònic d'invitació o bé l'esdeveniment al teu calendari.
  2. Fes clic a , No o Potser.
  3. Si fas clic a "Sí", pots:
    • Actualitzar automàticament la manera com t'uneixes a la reunió. Si defineixes el teu lloc de treball, la confirmació d'assistència predeterminada és:
      • Sí, en una sala de reunions, quan t'uneixes des d'una oficina.
      • Sí, m'hi uniré virtualment, quan t'uneixes des d'un altre lloc.
    • Actualitzar manualment la manera com t'uneixes a la reunió. Fes clic a la fletxa avall Dropdown i, a continuació, selecciona el mètode per unir-te.
Canviar la resposta
  1. Fes clic a l'esdeveniment al calendari.
  2. Al costat d'"Hi assistiràs?", fes clic en una opció:
    • No
    • Potser
    • Sí, en una sala de reunions
    • Sí, m'hi uniré virtualment
Proposar una altra hora

Com a assistent:

1. Al calendari, fes clic a l'esdeveniment.
  2. Al costat de "Potser", fes clic a la fletxa amunt Fletxa amunt i, a continuació, Proposa una altra hora.
  3. Selecciona una hora o un dia diferents.
    Consell: també pots afegir un missatge a l'hora proposada.
  4. Fes clic a Envia la proposta.
Consell: per proposar una altra hora des d'una invitació de correu electrònic, ves a la part superior del missatge i fes clic a Més opcions i, a continuació, Proposa una altra hora.

Com a organitzador:

1. Al calendari, fes clic en un esdeveniment que tingui la icona del rellotge.
  2. A "Convidats" pots trobar les hores suggerides.
  3. A la proposta que vulguis revisar, fes clic a Revisa la proposta d'hora.
  4. Per canviar l'hora de l'esdeveniment de manera que tingui lloc en l'hora proposada, fes clic a Desa.

Detalls sobre la proposta d'hora nova

• Les propostes estan desactivades als esdeveniments amb més de 200 convidats o que durin tot el dia. Obtén més informació sobre els esdeveniments grans.
  • Tots els convidats poden proposar una altra hora, però no els organitzadors.
  • A l'ordinador, si els organitzadors activen "Respostes a l'esdeveniment" a la configuració de Google Calendar, reben notificacions de les propostes per correu electrònic.
Afegir una nota a la confirmació d'assistència
Important: tots els convidats podran veure la nota que hagis escrit en confirmar l'assistència.
  1. Fes clic en un esdeveniment al calendari.
  2. Al costat de "Potser", fes clic a la fletxa amunt Fletxa amunti, a continuació, Afegeix una nota.
  3. Introdueix-la.
    Consell: al costat d'"Hi assistiràs", també pots triar una confirmació d'assistència.
  4. Fes clic a Desa.
Consell: per afegir una nota a la confirmació l'assistència des d'una invitació de correu electrònic, ves a la part superior del missatge i fes clic a Més opcions i, a continuació, Afegeix una nota.

Reenviar invitacions del calendari

Important: si reenvies una invitació, és possible que el destinatari pugui veure les dades actualitzades de les reunions, així com canviar la teva resposta de confirmació d'assistència en qualsevol moment.

Si tens permís per afegir convidats a un esdeveniment, els pots reenviar la invitació per correu electrònic. Quan responguin a la invitació, se'ls afegirà a la llista de convidats. També podran convidar altres persones.

Si no vols que els convidats puguin afegir altres persones, edita l'esdeveniment i, a la secció "Els convidats poden:", desmarca la casella "convidar altres persones".

Respondre a les invitacions enviades a una altra adreça electrònica

Important: si has connectat el teu compte de Gmail a una adreça electrònica alternativa i vols respondre a un correu electrònic d'invitació de Calendar utilitzant les opcions "Sí", "Potser" o "No" de la part inferior, se't demanarà que iniciïs la sessió al teu Compte de Google. Obtén informació sobre les adreces electròniques alternatives.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A l'esquerra, col·loca el cursor a sobre del nom del calendari i, a continuació, fes clic a Opcions Més i, a continuació, Configuració i compartició.
  3. Al menú de l'esquerra, ves a "Configuració dels meus calendaris" i fes clic a Altres notificacions.
  4. Marca la casella "Permet respondre a les invitacions que s'hagin reenviat a través d'adreces electròniques alternatives".